Theo Rose și Alex Leonte au o relație frumoasă, care durează de câțiva ani buni. Deși în marea majoritate a timpului se înțeleg de minune, cântăreața a recunoscut că în casa lor nu e totul lapte și miere. Recent, ea a spus de la ce pornesc certurile lor, dar și cum reușesc să le rezolve

Theo Rose, mărturisiri sincere despre partenerul ei

Theo Rose s-a îndrăgostit de nepotul lui Nea' Mărin acum mult timp, iar de atunci nimeni și nimic nu a putut sta în calea iubirii lor. Prin oricâte momente grele ar fi trecut, artista s-a putut mereu baza pe ajutorul partenerului ei de viață care i-a fost mereu alături și care i-a oferit toate sfaturile de care avea nevoie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista s-a confruntat cu anxietatea și chiar și în momentul respectiv, el a știut cum să abordeze situația, dând de înțeles că este un bărbat ambițios

Pe partea de 'corason', Theo Rose trece prin multe stări. Acum nu vorbim doar de relația de cuplu, că Alex e aici cu mine, și suntem peste tot împreună, și la concerte și înseamnă mult pentru mine asta. În primul rând e și tată și frate și de toate și mă bazez în mai toate lucrurile pe el. Are o soluție pentru orice, contează mult să ai lângă tine un om, mai ales că e și tânăr. Îmi place că nu se dă în lături, nu se dă bătut, și dacă îi dau o provocare mult prea mare pentru el, pentru că responsabilitățile au devenit din ce în ce mai mari, nu se dă în lături, mă ajută, face cumva și reușește să facă față!", a declarat Theo Rose, pentru ciao.ro.

Înainte de toate, frumoasa artistă îl vede pe Alex Leonte ca fiind un prieten, iar acesta este secretul relației pe care ei o au și de care se bucură în fiecare zi. Cântăreața este foarte fericită pentru faptul că are alături de ea un bărbat precum el. De la o vreme, cei doi se ceartă în fiecare zi, dar nu din lucruri serioase, ci mai degrabă din motive banale, care nu le pun povestea de iubire în pericol.

"Normal, bineînțeles, nu că din când în când, ne certăm în fiecare zi, doar că pe niște subiecte care nu au așa mare greutate, chestii, banalități, prin casă, ne lăsăm chestiile dubios, sau nu știu. Eu sunt mai rea de gură, recunosc, și se întâmplă de multe ori să îi mai zic o chestie care să îl deranjeze, doar pentru că m-am enervat. Mie în secunda următoare îmi trece, dar el pune la suflet. Îmi cer scuze, normal, îi spun că mi-a luat-o gura pe dinainte și nu am vrut să îi spun așa, îi trece și lui.", a mai zis ea.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.