Iulia Albu a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani de zile cu Mihai Albu, iar din povestea lor de iubire care a durat doar 8 ani a luat naștere Mikaela, fiica lor care a rămas în înjrijirea mamei sale. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite în 2013, iar de atunci îndrăgitul critic de modă se ocupă așa cum știe ea mai bine de educarea și creșterea fetei sale în vârstă de doar 12 ani.

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale

Vedeta are grijă ca Mikaelei să nu îi lipsească nimic, își dorește ca ea să devină o adolescentă responsabilă și o femeie de succes, dar știe că are multe sacrificii de făcut și nu din punct de vedere financiar, pentru că la acest capitol fosta jurată de la Bravo, ai stil o duce extrem de bine. Deși ea duce greul în ceea ce privește creșterea fiicei sale și a lui Mihai Albu, Mikaela își vede din când în când și tatăl, de care din exterior nu pare atât de apropiată.

Sursa Foto: Facebook Iulia Albu

Sursa foto: Facebook

Într-un interviu pe care l-a oferit recent, Iulia Albu a dat de înțeles că este o mamă strictă. Ea nu o lasă pe fiica ei să petreacă prea mult timp e internet, deoarece este de părere că nu este un loc potrivit pentru ea. Are voie doar două ore pe zi să stea pe social media, timp considerat mai mult decât suficient, din punctul său de vedere, pentru un copil de 12 ani.

„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea, Sacerdotti Heigl. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu, pentru unica.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.