În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea a anunțat pe toată lumea că s-a infectat cu COVID-19. Recent, a vorbit și despre simptomele pe care le are, despre starea în care se află, dar și despre felul în care gestionează ea și partenerul ei întreaga situație.

În urmă cu puțin timp, Tavi Clonda a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia și-a anunțat urmăritorii că atât el, cât și fiicele sale au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Fiind sănătatea lor în joc, artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la ajutorul cadrelor medicale. Mai mult de atât, a povestit pe larg cu a ajuns întreaga familie să se îmbolnăvească.

Tavi Clonda, detalii despre starea lor de sănătate

Deși nici el, dar nici partenera de viață nu au vorbit despre aceste lucruri până la momentul actual, se pare că Victoria, una dintre fiicele lor, a început să aibă prima simptome. Testul Gabrielei Cristea ieșise negativ, micuța mai răcise și alte luni, așa că nu s-au speriat prea tare. El părea a fi singurul pe care virusul l-a evitat, dar nu a avut prea mare noroc și la câteva zile după și rezultatul testului său a fost unul pozitiv.

„Dragilor, suntem in carantina pentru ca am iesit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situatie, asa ca am sa va spunem aici cum s-a intamplat. Luni Gabriela s-a testat, asa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ. Luni dupa amiaza Victoria a inceput sa spuna ca o doare in gat si vorbea ragusit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok si a mai trecut prin episoade de laringita usoara. Un sirop pentru gat si am crezut ca rezolvam. Miercuri cand Gabriela era in direct la emisiune a simtit ca o lasa vocea si ca ii ard usor urechile. Primul ei gand a fost sa se testeze si asta a si facut cum a ajuns acasa. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei. Joi cand s-a trezit o dureau muschii si avea temperatura 38. Am hotarat sa mearga la centrul de testarea si rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ. Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi am facut un nou test care a iesit pozitiv”, a declarat Tavi Clonda.

Citeste si:
Dana Roba a chemat ambulanța. Starea ei s-a agravat, după...
Dana Roba a chemat ambulanța....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.