Daniel Pavel a devenit cunoscut în întrega țară, după ce a fost văzut la TV prezentând emisiunea Survivor România. Show-ul de la Kanal D nu doar că i-a adus mii de fani în plus pe social media, dar l-a schimbat din toate punctele de vedere. Recent, el a vorbit deschis despre toate avantajele și dezavantajele care au venit la pachet cu concursul care i-a schimbat viața. 

Prezentatorul de la Kanal D nu a avut același ritm de viață precum cel pe care l-au avut concurenții, dar nici lui nu i-a fost ușor. Daniel Pavel pe lângă faptul că s-a confruntat cu dorul de casă care îl măcina zi de zi, da suferit transformări și la nivel fizic. De la momentul debarcării pe insulă și până în mare finală, îndrăgitul moderatori a slăbit zece kilograme, ultimele patru dându-le jos, când totul era aproape de final.

Daniel Pavel, interviu sincer

Înainte de a prezenta această emisiune, se pare că nu a avut barbă niciodată și nici măcar nu își imagina cum ar putea arăta. Mai mult de atât, proiectele în care era implicat nu îi îi permiteau, într-un fel sau altul, să se afișeze așa. Mai apoi, fanilor lui le era greu să îl vadă fără barbă, de aceea au avut un șoc, în momentul în care au văzut că și-a dat barba jos și a postat câteva imagini pe social media. Unii i-au apreciat schimbarea, alții i-au transmis că este un bărbat mult mai frumos cu barbă.

„Am slăbit de la momentul debarcării pe insulă, până în seara Marii Finale, zece kilograme, ultimele patru în ultima săptămână de Survivor România. Amprenta asupra mea a fost mai mult vizuală. Eu nu m-am știut și nu m-am văzut cu barbă niciodată, din considerente de proiecte media, nu simțeam că mi-ar sta bine cu barbă. Dar m-am bucurat de aprecierile colegilor mei din Kanal D, din Acun Medya, că mi-ar sta totuși bine cu barbă. Transformarea din oglindă a fost vizibilă. Slăbeam și aveam barbă, dar aveam o bucurie a datoriei împlinite care îți dă o anumită lumină pe față. Pe de altă parte, efortul considerabil și tot noianul acesta de emoții își pun amprenta asupra ta. Și concurenții s-au schimbat, s-au adaptat, și acest lucru s-a văzut și fizic, acest lucru l-am trăit și eu. Și da, am albit mai mult”, a povestit Daniel Pavel, pentru viva.ro.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.