Participarea lui Sebastian Chitoșcă la Survivor România a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au putut întâmpla, dar și cea care a dus la ruptura dintre fostul fotbalist și soția sa, Alexandra. Stând atât de mult timp plecat în Republica Dominicană, a simțit că acasă nu este totul în regulă și s-a gândit la toate greșelile pe care le-a făcut în trecut.

Odată ajuns în România, a încercat să repare tot ceea ce a stricat, dar toată lumea a observat cum relația lui cu Alexandra începuse să se răcească. În urmă cu câteva zile, fostul concurent al emisiunii Survivor România a confirmat separarea de soție și le-a explicat celor care îl iubesc cum au stat, de fapt, lucrurile între ei și cum s-a ajuns la divorț. În urma mărturisirilor sale, gurile rele au început să spună în toate părțile că ea ar fi stat cu Sebi doar pentru bani.

Sebastian Chitoșcă, despre banii câștigați în concurs

Sebastian Chitoșcă a ținut să îi asigure pe cei care au crezut toate aceste lucruri că nu se poate pune problema așa, deși el era cel care întreținea familia. Acum este mult mai bogat și mult mai cunoscut decât pe vremea când era fotbalist, așa că dacă Alexandra ar fi urmărit, de fapt, aceste aspecte, ei ar fi fost încă împreună.

Când a fost întrebat care sunt sumele de bani pe care le-a câștigat la Survivor, el nu a putut spune exact, deoarece sunt informații confidențiale, dar a precizat că ar fi fost nevoit să lucreze patru ani în Germania, pentru a-i obține. Asta înseamnă că este vorba de o sumă colosală.

„La Survivor am făcut destul de mulți bani. E confidențială suma, dar ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru a face banii ăia. A fost bine, financiar am susținut familia. Eu am dus greul întotdeauna. Ea doar de când lucrează, de acum, susține financiar familia. E de apreciat că nu a stat cu mine pentru banii mei, niciodată nu a fost chestia asta. Acum sunt mai relevant decât eram ca fotbalist.

Săptămâna trecută gândeam că aș ruga oamenii de acasă să nu mai alerge după bani. Dacă au o familie ce îl iubește cu adevărat, și oamenii ăia suferă când aleargă după bani, le-aș spune să să nu mai alerge după bani, pentru că îi vor câștiga, dar vor pierde familia Acum, după ce am stat de vorbă cu mai mulți oameni familiști, spun că trebuie să le faci pe ambele fără nicio diferență. Să faci banii, să satisfaci și familia. Asta ai să o faci doar când ești copt la minte.", a declarat fostul Faimos, pentru gsp.ro.

Citeste si:
Sebastian Chitoșcă, declarații despre noua lui iubită: „Abia aștept...
Sebastian Chitoșcă,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.