Nicoleta Nucă a avut parte de un an plin de provocări și de schimbări în viața sa. Un lucru foarte frumos care i s-a întâmplat, a fost propunerea de a participa la Bravo, ai stil. Nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat imediat provocarea. Chiar dacă nu s-a descurcat deloc rău din punct de vedere stilistic, din nefericire nu a avut partea de susținerea celor de acasă și a ajuns să fie eliminată din concurs.

Cu puțin înainte de a intra în familia Kanal D, artista a mers într-o vacanță de vis alături de partenerul ei de viață, Alex Ursache. Aflați departe de casă, ea a avut parte de o surpriză de zile mari din partea bărbatului pe care îl iubește de mai bine de patru ani de zile. El și-a făcut curaj, s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Nicoleta, care a spus cel mai sincer „Da!” din viața ei.

Nicoleta Nucă, nuntă departe de casă

Acum, cei doi se gândesc deja serios la nuntă și deja își fac planuri legate de locul în care își vor uni destinele, care după spusele fostei concurente de la Bravo, ai stil, nu se află în România. Artista vrea ca ziua nunții sale să fie una specială, de care să își amintească toată viața cu mare drag, dar momentan nu pot organiza nimic din cauza pandemiei de coronavirus, care le dă mari bătăi de cap.

''N-am planificat încă nunta deoarece suntem în pandemie. Am o listă întreagă de rochii. Ne gândim la ceva foarte restrâns, cu o mână de oameni, adică familia și cei mai apropiați oameni, cred că nici 20. Undeva peste hotare ne-am gândit s-o facem, în Italia undeva în Capri, nu mă văd în România'', a declarat Nicoleta Nucă pentru antenastars.ro.

Când a venit vorba despre copil, artista a ținut să precizeze că încă nu este pregătită pentru acest lucru, dar că pe viitor va adopta o fetiță de culoare, după ce ea și iubitul ei se vor muta în Australia.

''Îmi doresc să adopt foarte mult, este unul dintre visele mele cele mai mari, să reușesc să adopt un copil. Să iubești un copil pe care nu-l faci tu este un gest de iubire supremă. Îmi doresc și copilul nostru, dar aici încă mai negociem deoarece nu mă simt pregătită în momentul de față'', a mai povestit Nicoleta Nucă, pentru sursa menționată anterior.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.