Albert Oprea nu trece deloc printr-o perioadă bună, din punct de vedere al sănătății. În cursul zilei de ieri, fostul concurent de la Survivor România a făcut un anunț trist, chiar pe contul lui oficial de Instagram. Acesta a postat o imagine cu un test pentru COVID-19 care a ieșit pozitiv, fără să dea niciun fel de explicație.

A fost clar pentru toată lumea că Albert Oprea s-a infectat cu COVID-19, iar mesajele de susținere au început să curgă încă din primele minute. Mulți dintre fanii lui s-au rugat pentru sănătatea fostului Războinic și încă mai speră să fie totul în regulă și să se confrunte doar cu o formă ușoară a bolii. Deși la început părea că este bine, starea sa începe să fie din ce în ce mai rea și a vorbit despre situația în care se află, în mediul online.

Albert Oprea, detalii despre starea lui de sănătate

Albert Oprea a simțit nevoia să se confeseze în fața fanilor, așa că a făcut un live pe Instagram în care le-a spus admiratorilor cum se simte și cum începe starea lui să fie puțin mai rea. Fostul concurent de la Survivor a avut febră, a început să tușească și are o durere insuportabilă la nivelul ochilor. Cu toate acestea, nu se teme și este încrezător că va depăși cu bine aceste zile care îi dau mari bătăi de cap. În plus, nu a uitat să își păstreze zâmbetul pe buze, dând dovadă și de această dată că este un om puternic.

„Am facut febra 37.7, nu mai am nimic. Dimineata ma trezesc cu o durere de cap si ce n-am scapat e durerea de ochi. Ziceam că nu tușesc, dar uite că m-a luat. Nu las eu COVID-ul sa ma invinga, nu mi-e frica”, a spus Albert Oprea, într-un live pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.