Pe Albert Oprea toată lumea îl șitie de la Survivor România, dar foarte puțini știu despre problemele pe care el le-a avut în trecut. Fostul Războinic i-a cucerit pe cei de acasă cu felul său de a fi, ajungând să fie votat preferatul publicului de foarte, foarte mult.

Le-a fost recunoscător pentru ceea ce au făcut pentru el și tocmai pentru a le fi aproape și după terminarea show-ului de televiziune de la Kanal D, el a decis să se apuce de vlog. Și-a făcut un canal de YouTube și deja a postat două videoclipuri. Într-unul dintre acestea, el le vobește fanilor săi despre drama pe care a trăit-o în trecut și despre care aveau ideea doar cele mai apropiate persoane.

Albert Oprea are un trecut dureros

Fostul concurent de la Survivor România a avut o perioadă în care s-a confruntat cu atacurile de panică, nu putea dormi, iar când reușea să o facă avea coșmaruri. În plus, nici nu avea curajul de a sta în casă de unul singur, deoarece îi trecea tot felul de gânduri prin cap, inclusiv cel că va face infarct. Totul s-a întâmplat, după ce unchiul său s-a stins din viață chiar sub ochii lui și ai familiei sale. Albert Oprea a suferit o perioadă, până a decis să ceară ajutorul medicului.

"Atunci a fost cel mai mare atac de panică pe care l-am făcut. Următoarea perioadă pentru mine a fost tragică, pentru că nu mai puteam dormi, somnul era foarte agitat, aveam coșmaruri. Nu mai puteam să stau singur în casă, pentru că aveam impresia că voi face infarct. Palpitații aveam constant, pulsul mărit, tensiunea destul de mare. Îți distruge viața socială... Am apelat la doctorul de familie. Am decis să îmi schimb stilul de viață. De atunci, viața mea s-a schimbat. Sufeream foarte tare și mă durea pe interior", a declarat Albert Oprea


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.