Moartea lui Petrică Cercel a îndurerat întrega lume a manelelor, dar mai presus de toate a lăsat un gol în familia lui care l-a iubit și care i-a fost alături până în clipa în care și-a dat ultima suflare. Acum, la o lună de la decesul artistul, Ionuț Cercel a făcut o serie de declarații emoționante despre pierderea tatălui său.

Petrică Cercel s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu COVID-19. Acesta a fost internat timp de mai multe zile la secția de Terapie Intensivă într-un spital din București. Din nefericire, corpul lui nu a fost suficient de puternic să se lupte cu boala și a ajuns să își piardă viața. Nu există durere mai mare pentru cei care l-au cunoscut.

Ionuț Cercel, primul mesaj după moartea tatălui său

Familia lui a refuzat să dea orice fel de declarație despre decesul îndrăgitului artist, până acum. Recent, Ionuț Cercel și-a exprimat regretul pentru tot ceea ce s-a întâmplat, pe rețelele sociale, reușind să emoționeze pe toată lumea cu postarea pe care a făcut-o. Părintele lui a fost unul dintre cei mai importanți oameni din viața lui, i-a fost mereu aproape și l-a crescut așa cum a știut el mai bine, iar pentru toate aceste lucruri este extrem de recunoscător.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel, pe pagina sa Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.