Relația pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu tatăl fiicei sale, Victor Slav, nu a fost una perfectă, dar este cea de pe urma căreia a luat naștere copilul ei. Deși blondina nu avea în plan să rămână însărcinată și nici nu se vedea în postura de mamă, fiica sa a fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla vreodată.

Diva a oferit recent un interviu sincer, unde și-a deschis inima și a vorbit pe larg despre trecutul ei dureros, despre copilăria atipică pe care a avut-o, despre relațiile pe care le-a avut, dar și despre Sofia, fiica sa în vârstă de cinci ani. A vorbit extrem de frumos despre cea mică, spunând că pentru vârsta ei este un copil inteligent, puternic și independent.

Bianca Drăgușanu, despre tatăl fiicei sale

La un moment dat, a venit vorba și despre tatăl micuței, despre care a ținut să precizeze că nu este perfect, că se putea și mai bine, dar că niciun tată din lume nu este așa; din punctul ei de vedere doar mamele sunt perfecte. Femeile sunt cele care se implică mai mult în creșterea copiilor, cele care stau alături de ei când le este rău și tot cele care se ocupă de creșterea lor așa cum știu ele mai bine.

Ea și Victor Slav au format la vremea aceea unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri, doar că relația lor nu a fost una de durată. Diva nu regretă nimic, pentru că de la fiecare bărbat cu care a fost a avut câte ceva de invatat.

''Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme. Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(...) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisiunea În Oglindă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.