Perioada în care a fost însărcinată nu a fost una ușoară pentru Larisa Udilă din niciun punct de vedere. Pe lângă toate problemele pe care le-a întâmpinat, fosta concurentă de la Bravo, ai stil s-a ales și cu câteva kilograme în plus de care se pare că nu poate scăpa chiar atât de ușor și din cauza cărora a primit multe mesaje urâte din partea internauților.

Aproape că nu există zi în care vedeta să nu primească mesaje sau comentarii răutăcioase legate de felul în care arată. Mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele sociale erau obișnuiți cu imaginile ei perfecte, în care arăta extrem de bine. După ce a născut, vedeta nu se mai încadrează în standardele lor de frumusețe, iar oamenii nu se tem să îi transmită lucrul acesta.

Larisa Udilă a sărit în apărarea ei

Larisa Udilă a încercat să le explice internauților că a trecut prin multe transformări și ea este conștientă că pe Instagram văd doar perfecțiune, dar asta nu înseamnă că dacă are câteva kilograme în plus nu mai are grija de ea. Mai mult de cât atât, bruneta a zis că ar putea să își editeze pozele sau să se fotografieze în anumite ipostaze care o avantajează, iar unii nici măcar să nu își dea seama. Cu toate acestea, este o femeie asumată. Nu îi este rușine să recunoască faptul că are 72 de kilograme și că nu se simte prea bine în pielea sa.

''Eu sunt total de acord cu faptul că o femeie trebuie să aibă grija de ea și să țină cont de ce o avantajează atunci când se îmbracă, dar asa nu înseamnă că trebuie să se acopere din cap până în picioare. Când ai câteva kg în plus se vad în orice porți. Aș putea să mă editez și să stau în anumite poziții astfel încât voi să nu vedeți aceste defecte, dar nu vreau asta. Sunt o tipă extrem de asumată și sinceră, nu ma caracterizează perversitatea cu care sunteți obișnuiți aici. Nu vreau să mai vad fete frustrate, fete care nu îmbracă o rochie pentru ca le iese puțină șunculită. Am avut 47 de kg, am avut 55 de kg, am avut 62 kg și acum am 72 ...Nu m-am simțit bine foarte slaba, nu mă simt bine nici acum la 72, dar la 62 ma simțeam perfectă și credeți-mă că tot îmi ieșea șunculita prin anumite rochii. Este o prostie ce încercați să faceți!'', a scris Larisa Udilă, pe Instagram.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.