Sorin Pușcașu a făcut un anunț de zile mari pe contul lui de Instagram. Fostul concurent de la Survivor România și frumoasa lui parteneră de viață, Laura, vor deveni părinți pentru prima dată. A fost una dintre cele mai mari dorințe pe care el le-a avut vreodată și nu i-a venit să creadă că s-a îndeplinit, mai devreme decât de aștepta.

Sorin Pușcașu a petrecut luni bune în Republica Dominicană, unde a avut timp să se gândească la cei de acasă și la ce este cel mai important în viață pentru el. Fostul Războinic a realizat, cât timp a stat departe de iubita sa, că ea este femeia alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale, dar și femeia care ar vrea să fie mama copiilor săi. Așa a și fost. Odată întors acasă, i-a făcut Laurei această propunere, iar ea acceptat cu zâmbetul pe buze.

Sorin Pușcașu va fi tătic

În urmă cu doar câteva ore, Sorin Pușcașu a postat câteva imagini cu iubita lui însărcinată, în dreptul cărora a vorbit despre bebelușul care va veni pe lume, dar i-a transmis și câteva cuvinte frumoase Laurei. I-a promis că va da tot ceea ce va avea el mai bun și vrea să nu îi fie frică pentru tot ceea ce va urma, deoarece este convins că va fi cea mai bună mămică din lumea pentur copilul lor.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele. In ultima poza din acest colaj eram in Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru ca fix in acel moment din poza, am aflat ca vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o data mi-a fost dovedit ca Dumnezeu Este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd in emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit.
Lau, vreau sa îți mulțumesc și sa îți promit ca voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasa, deșteaptă si minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața!Am aflat și ce sex are bebele nostru, urmează să postăm in această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și sa împărtășim cu voi ce vo avea! O fetiță, sau un băiețel?!🤰🏻”
a scris Sorin Pușcașu, în drepul imaginilor.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.