Ștefania a lansat recent o nouă piesă și a fost surprinsă când oamenii au început să o critice într-un număr foarte mare. Artista a fost acuzată că nu are nicio treabă cu muzica și că ar trebui să renunțe la cariera sa muzicală. Cum era de așteptat, iubitul ei nu s-a putut abține să nu sară în apărarea ei. Ce mesaj a transmis Speak pe Instagram!

Noua melodie a Ștefaniei a fost urcată pe canalul ei de YouTube, în urmă cu doar două zile și a adunat 133 de mii de vizualizări. Cele care i-au deranjat pe ea și pe Speak au fost, de fapt, zecile de mesaje de hate pe care ea le-a primit. Cântărețul a făcut câteva Story-uri prin intermediul cărora le-a transmis celor care nu o suportă pe partenera sa, că nu au dreptul să judece până nu lansează și ei o piesă și fac un videoclip.

Speak a luat foc

Speak își iubește enorm partenera și nu îi place să vadă cum oamenii au doar cuvinte jignitoare la adresa ei, așa că a pus pe toată lumea la punct. Cântărețul a specificat că ei nu fac nimic pentru faimă sau pentru validare și cine nu apreciază munca pe care ei o depun sunt liberi să treacă mai departe, fără să comenteze. În plus, el a menționat că au investit mii de euro în videoclipul pe care l-a filmat la New York și că oamenii care au ceva rău de zis sunt spălați pe creier

”Sincer, nu înțeleg de unde atât de multă răutate. Toți sunt cunoscători de muzică, de clipuri și de cum ar trebui să ne facem noi treaba. Când vreunul dintre voi o să puneți bani și resurse la bătaie pentru a face lucruri împreună, atunci aveți dreptul să judecați. Până atunci nu suntem datori nimănui cu nimic. Nu facem lucruri pentru faimă sau validare. Nu te obligă nimeni să asculți ceva ce nu îți place. Nu te obligă nimeni să dai like. Vă comportați ca și cum sunteți obligați să dați cu hate și aveți impresia că părerea voastră contează. Nu a inventat nimeni roata, e posibil să semene cu mai mulți, dar asta nu înseamnă că e copiată. Costul a fost de multe mii de euro, clipul a fost filmat la New York. Sunteti spălați pe creier sau lipsa de educație tocmai a fost speculată de niște unii mai deștepți decât voi”, a scris Speak, pe Story.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.