Dana Budeanu și-a obișnuit fanii cu Verdictul ei săptămânal, iar în cel mai recent pe care l-a postat a fost surprinsă într-o ipostază rară. Vedeta a început să plângă în fața camerelor de filmat și a tras un semnal de alarmă. Nu este deloc fericită pentru faptul că o urmăresc din ce în ce mai mulți copii și a vorbit despre acest lucru, în videoclipul recent postat.

Creatoarea de modă pare o femeie dură, care spune lucrurilor pe nume fără să îi pese de ceea ce ce spun oamenii din jurul ei și rareori are momente în care se emoționează sau își arată slăbiciunile în fața oamenilor. De aceea, foarte multe persoane au fost șocate să o vadă în asemenea ipostaze. Când vine vorba de copii, Dana Budeanu lasă deoparte orice și își lasă la vedere și latura sensibilă.

Dana Budeanu, moment de sensibilitate

”Sunt foarte supărată în legătură cu copiii mici care se uită la “Verdict”. Înţeleg că isteria s-a amplificat şi a cuprins, de câteva săptămâni, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici. Haideţi să vă explic ceva, copii. V-am rugat să nu vă mai uitaţi. Voi sunteţi şi ar trebui să fiţi inocenţi. Voi nu aveţi de ce să săriţi etapele şi să vă uitaţi de dimineaţă până seara pe YouTube – că aşa aţi ajuns să vă uitaţi şi la mine. Este prost ceea ce faceţi. Eu înţeleg şi ştiu de ce vă uitaţi, pentru că nu aveţi o altă viaţă. Voi, pe lângă faptul că nu sunteţi supravegheaţi de părinţi şi asta este doar dintr-un dezinteres al părinţilor, nu aveţi discernământul şi puterea – şi este normal, pentru că sunteţi copii, sunteţi puri. Voi nu aveţi discernământul şi înţelepciunea să înţelegeţi ceea ce e bine să vedeţi la o anumită vârstă şi ceea ce nu este bine”, a spus Dana Budeanu, potrivit antena3.ro.

Nu este pentru prima dată când aduce în atenția publicului său faptul că este urmărită de foarte mulți minori, doar că de această dată nu a mai rezistat și a spus tot ce a avut pe suflet. Subiectele pe care le abordează nu sunt potrivite pentru minori și de aceea este și foarte îngrijorată în ceea ce se întâmplă. Le-a transmis chiar și un mesaj cu ochii în lacrimi și i-a rugat să renunțe la a-i mai urmări Verdictul.

”Scriu foarte mulţi copii pe canalele acestea şi sunt copii foarte mulţi care ne-au scris că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor. Această isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi astfel de reacţii. Eu nu sunt decât mama copiilor mei. Rog copiii – că nu ştiu cum să abordez situaţia asta – să se îndrepte, către mamele lor, către taţi, către bunici. Dacă părinţii nu au timp, duceţi-vă la bunici! Voi, copiii, duceţi-vă şi abordaţi-i pe părinţi. “Mama, vreau să vorbesc cu tine. Nu pot să mă duc la Dana Budeanu. Aia e una care face caterincă, nu poate să fie mama mea. Mama, am atât de multe să-ţi spun! Am întrebări infinite despre universul ăsta şi vreau să-mi răspunzi la ele, pentru că altfel eu aflu răspunsurile despre viaţă, despre univers, despre ceea ce mă înconjoară, despre cine ar trebui să fiu de pe YouTube”, a mai spus Dana Budeanu.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.