Oana Zăvoranu are ani buni de când s-a retras din televiziune, pentru a se ocupa de proiectele sale și pentru a pune mai mare accent pe viața personală. Există, totuși, un singur motiv pentru care frumoasa vedetă ar alege să se întoarcă pe micile ecrane, iar despre acest lucru a vorbit chiar ea, când fanii se așteptau mai puțin.

Oanei Zăvoranu îi merge foarte bine pe toate planurile, pune suflet în tot ceea ce face și muncește din greu pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce și-a propus. Vedeta și soțul ei, Alex Ashraf, au afaceri la care au pus umărul amândoi și se pot lăuda cu niște rezultate excelente. Chiar dacă nu duce lipsă de ceva anume, frumoasa actriță s-ar întoarce oricând în lumina reflectoarelor, dacă ar primi o ofertă de nerefuzat.

Oana Zăvoranu are planuri serioase

"Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele", a declarat Oana Zăvoranu, conform celor de la wowbiz.ro.

Artista a anunțat zilele acestea că își dorește tare, tare mult să facă un film. În plus, a zis și că dacă ar fi ofertată de vreun post de televiziune să prezinte vreo emisiune sau să se afle în juriul vreunui show care să o reprezinte și în cadrul căreia să își poată face treaba cu inteligență și onoare, ar accepta fără să stea prea mult pe gânduri. Fanii emisiunilor sale de pe YouTube s-ar bucura enorm să o vadă pe micile ecrane pe vedeta lor favorită.

"Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii", a mai mărturisit actrița, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.