Cele mai recente imagini pe care le-a postat Oana Zăvoranu alături de soțul ei, Alex Ashraf, pe Instagram, au stârnit un val de comentarii. Cei mai mulți dintre urmăritorii vedetei au ajuns imediat la concluzia că frumoasa artistă se pregătește pentru venirea pe lume a unui copil, dar că își ascunde sarcina.

Artista alături de partenerul ei de viață se află acum în vacanță, pentru că simțeau nevoia să se relaxeze, dar nu ezită să își țină fanii la curent cu tot ceea ce fac. Ei bine, recent, a postat câteva imagini superbe în care purta o rochie albă. Înainte de a le publica, Zăvo a știut că oamenii vor spune că este însărcinată, dar nu i-a păsat nicio clipă de gura lumii. După toate acestea, i s-a cerut explicații legate de presupusa ei sarcină, pe care le-a oferit fără să stea prea mult pe gânduri.

Oana Zăvoranu a lămurit pe toată lumea

„Am ştiut foarte repede că lumea va spune că sunt gravidă. Am făcut fotografiile cu vântul din spate, iar rochia albă pe care o purtam, din cauza nebunului de vânt, era toată umflată pe mine. Lumea mă ştie, aşa că varianta de a mă fi îngrăşat peste noapte nu prea era de actualitate. Nu rămăsese decât cea legată de o eventuală sarcină. I-am şi zis unei bune prietene care era cu mine atunci că lumea exact asta va spune. Şi s-a dovedit că am avut gura aurită!", a declarat Oana Zăvoranu pentru playtech.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc enom un copil, dar nu chiar acum. Se pare că imaginile respective le-au dat impresia persoanelor care o urmăresc cp este gravidă, din cauza vântului care i-a umflat rochia. Zăvo vrea să devină părinte prin intermediul unei mame-surogat, dar știe că procesul nu va fi atât de simplu pe cât pare.

"E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi.", a mai zis vedeta pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.