Anca Țurcașiu a fost invitată în cadrul emisunii La Măruță, dar mare le-a fost mirarea telespectatorilor când vedeta și-a făcut apariția în cârje. Câteva momente mai târziu, a povestit cum a ajuns în starea de față. Din cauza unei neatenții, ea s-a împiedicat și a căzut pe gresie.

În momentul de față, vedeta este bine, dar numai ea știe prin câte chinuri a trecut. Era la mare când s-a întâmplat acest lucru. Nu s-a dat bătută nici când a simțit că nu mai poate, ci a urcat pe scenă cu rotula ruptă. Nu a renunțat la niciun spectacol, și-a instalat un fotoliu pe scenă și și-a încântat fanii cu piesele sale. Oamenii au apreciat efortul ei și faptul că a mers înainte, deși nu îi era deloc ușor.

Anca Țurcașiu, momente grele după ce și-a rupt rotula

„Am căzut, într-o zi, pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat și am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotula. Mi-am ținut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă. La teatru, am adaptat-o și pe Dolores, personajul meu din piesa «Rude cu nevasta-mea», am făcut-o șchiopă. Am zis asta e, s-a întâmplat”, a povestit Anca Țurcașiu, în cadrul emisiunii La Măruță.

Actrița a avut mare noroc că a primit mult ajutor din partea prietenilor și de la fiul ei, Radu. Din toată această întâmplare, a învățat să ia lucrurile bune. A avut mai mult timp să se odihnească, să citească și să se uite la filme. Nu a vrut deloc să se victimeze, de aceea nici nu a vorbit despre problemele sale și a mers înainte. Se pare că totul se va rezolva până în decembrie, dar mai are puțin de așteptat până atunci.

„Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferință e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă. Lumea vine la teatru și în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.