Premiul pentru „Personalitatea TV a anului” a mers la Daniel Pavel, datorită emisiunii Survivor România. A fost o bucurie imensă pentru îndrăgitul moderator, dar este conștientă de faptul că meritul nu este doar al său, așa că a ținut un discurs impresionant prin intermediul căruia le-a mulțumit tuturor celor care au muncit din greu la acest proiect.

Daniel Pavel a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți prezentatori de la noi din țară, într-un timp foarte scurt. Emisiunea Survivor România l-a adus în atenția celor de acasă, care au o părere foarte bună despre el. Mulți au afirmat despre acesta că este un bărbat inteligent, care merită toate lucrurile frumoase care i se întâmplă.

Daniel Pavel, recunoscător pentru premiu

Prezentatorul Survivor România a avut onoarea de a primi titlul de „Personaliattea TV a anului”, în cadrul Galei pentru Performanță și Excelență 2021. Conștient fiind că nu ar fi reușit niciodată să obțină acest lucru de unul singur, așa că a simțit nevoia de a le mulți oamenilor care au lucrat la acest proiect, celor care au umărit show-ul din fața televizoarelor, dar și concurenților care au dat tot ce au avut ei mai bun pe trasee, timp de mai bine de șase luni de zile.

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

„Mulțumesc acestei ocazii extraordinare! Suntem într-un cadru care amintește un pic, mă uit la Roxana și la Raluca. Am putea face niște trasee aici. Dragilor, urmează o serie de mulțumiri! Acest premiu este un premiu colectiv, o alchimie a telespectatorilor, a voastră, a celor care v-ați uitat, ne-ați urmărit, cel mai intens și iubit reality din România. Îndrept mulțumirea către Faimoși și Războinici, ei au făcut show, ei au rezistat. Survivor este o poveste despre supraviețuire. Frumusețile pe care le aveți aici, avem o mostră în cele două fete amintite. Acolo, în noroiul dominican, sub praf, sub soare, este o poveste care a forjat eroi ai timpurilor moderne. Despre asta este Survivor! Nu în ultimul rând, cum a spus un mare filozof american, Snopp Doggy Dogg, aș vrea să îmi mulțumesc mie. Aș vrea să îmi mulțumesc mie pentru că am supraviețuit. Supraviețuim împreună. Asta este Survivor!”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.