Theo Rose a fost prezentă la o gală foarte importantă, seara trecută. Vedeta a fost chiar și premiată în cadrul evenimentului respectiv, dar nu a venit cu un discurs pregătit de acasă, așa cum au procedat ceilalți câștigători. Cei mai mulți dintre ei au reușit să impresioneze prin intermediul cuvintelor lor, dar Theo Rose a fost nevoită să improvizeze.

Nevând nimic pregătit și nici experiență prea mare din acest punct de vedere, vedetei i-a venit ideea să îi facă pe toți să râdă, în momentul în care l-a văzut printre invitați chiar pe Cătălin Botezatu. Îndrăgitul desginer o cunoște foarte bine, de pe vremea când ea era concurentă la Bravo, ai stil, iar el jurat. Ei bine, după ce i s-a înmânat premiul respectiv, frumoasa artistă le-a mărtutirisit tuturor că nu poartă lenjerie intimă, moment în care toată lumea a izbucnit în râs.

Theo Rose a improvizat

După ce marele eveniment s-a încheiat, iar Theo Rose se îndrepta spre casă le-a povestit fanilor ei de pe Instagram ce anume s-a întâmplat în cadrul galei respective. Admiratorii s-au amuzat și ei copios pe seama celor întâmplate, dar și artista a râs în hohote de ceea cea a putut spune în fața atâtor oameni, care probabil așteptau un discurs elaborat din partea sa.

„Dacă vă zic, crăpați de râs. Vedeam că toți oamenii care veneau să își ia premiul aveau un discurs pregătit sau erau oameni cu experiență, știau cum să spună, cu mulțumiri, cu din alea. M-am gândit, uite mă, nu m-am pregătit și eu de acasă să zic și eu câteva vorbe deștepte aici la oamenii aceștia, să-i impresionez. Am venit așa, nu știu să zic nimic. Și când mă uitam așa prin sală l-am văzut pe Cătălin Botezatu. El îmi știe retardul și dacă îi zic că nu am chiloți pe mine leșină de râs. Următorul gând a fost să tac din gură, să nu mă fac de râs. N-am chiloți astăzi. Așteptam cu nerăbdare să spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, într-adevăr, an pentru care am muncit mult. Știu că Dumnezeu m-a înzestrat cu câteva calități importante”, a declarat Theo Rose, pe Instagram, imediat după marele eveniment.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.