Cati Simionescu a trecut prin clipe de coșmar, acum câteva săptămâni, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Soțul ei, Adrian Minune, a crezut că o va pierde pentru totdeuna pe femeia vieții lui. Nu doar el a stat cu sufletul la gură, ci și întreaga lor familie, care s-a rugat ca lucrurile să decurgă bine, iar ea să se întoarcă în siguranță acasă.

Soția manelistului a avut un moment în care nu mai poate respira normal, iar o parte a feței amorțise. În acel moment, s-a panicat destul de tare mai ales că în urmă cu doar câteva ore îi frigea capul. Nu s-a gândit nici măcar o clipă că situația este atât de gravă. A fost dusă de urgență la medic și i s-a descoperit un anevrism, care dacă nu ar fi fost depistat la timp ar fi putut fi fatal.

Adrian Minune, detalii despre starea soției sale

Cati Simionescu a mers recent la un control, la o lună după ce a suferit intervenția din Turcia. Adrian Minune a dat și câteva detalii despre starea de sănătate a soției sale, pentru a liniști pe toată lumea. Se pare că femeia trebuie să urmeze un tratament medicamentos timp de cinci ani și, de asemenea să meargă la controale la o anumită perioadă de timp.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a declarat Adrian Minune într-o o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.