Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a reușit să sperie întreaga familie, după ce în urmă cu doar două săptămâni a suferit un atac vascular. Ea alături de soțul ei au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, unde au vorbit despre cele mai grele momente din viața lor, cele în care artistul a crezut că o va pierde pe partenera lui de viață.

Cu lacrimi în ochi, mama lui Karmen Simionescu a vorbit despre modul în care s-a produs accidentul vascular care le-a dat mari bătăi de cap delor dragi ei. Ei bine, se pare că totul s-a întâmplat în somn. Soția manelistului nu mai putea respira normal, iar o parte din față îi amorțise. Mai mult de atât, cu o zi înainte de evenimentul neplăcut, o frigea foarte tare capul, dar nu s-a gândit nici măcar o secundă că va trece prin așa ceva.

Cati Simionescu a suferit un accident vascular

În urma acestui accident vascular, lui Cati Simionescu i s-au descoperit mai mult probleme, printre care și un anevrism, din cauza căruia avea și tensiune. Dacă nu îl descopereau medicii la timp, acesta ar fi putut fi fatal.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s-a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat. În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza căruia faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a declarat Cati Simionescu, în cadrul emisiunii Teo Show.

Adrian Minune a trecut prin clipe de coșmar și a simțit că soția lui va muri. Acum, după ce totul a trecut, a făcut și el o serie de mărturisiri despre situația prin care el și familia sa au trecut, acum câteva zile bune. El a ajuns la concluzia că oamenii ar trebui să se iubească mai mult și să fie mai apropiați, pentru că nu știu cât trăiesc.

„În viață nu poate fi numai bine. În felul ăsta, Dumnezeu ne-a adus cu picioarele pe pământ. Să ne iubim mai mult, să fim mai apropiați. Nu știi cât trăiești. Nu scrie pe Google lucrul ăsta”, a spus Adrian Minune, în aceeași emisiune.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.