Laura Giurcanu și logonicul ei s-au despărțit. După ce vestea separării lor a început să circule pe internet, mulți intre fanii influenceriței au ajuns să se întrebe de ce s-au întâmplat lucrurile în felul acesta. Sinceră din fire, blondina și-a pus sufletul pe tavă în fața lor și le-a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și fostul partener de viață.

În urmă cu doar câteva zile, frumoasa vedetă a făcut un anunț extrem de trist pe social media, deși postările sale au mereu o notă pozitivă. Laura Giurcanu le transmitea internauților că nu trece printr-o perioadă prea bună, deorece ea și cel care urma să îi devină soț au luat pe drumuri separate. Nu a dat prea multe detalii atunci, dar recent a povestit cum au stat lucrurile între ei.

Laura Giurcanu, detalii despre despărțire

Relația lor nu era deloc una perfectă, aveau multe probleme și nu au știut să gestioneze diferențele dintre ei. Aveau parte de o relaței toxică, acesta fiind și motivul pentru care s-a ajuns la înșelat. Din puntul său de vedere, a fost cel mai urât tip de înșelat, pentru că nici măcar nu s-a chinuit să ascundă asta. Laura a văzut o poză clară, care i-a frânt inima și pe care oricine o poate vedea, pentru că circulă pe internet.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat...de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre sta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.”, a declarat Laura Giurcanu, în mediul online.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Este recunoscătoare pentru tot ceea ce a trăit alături de fostul ei iubit, dar felul în care s-a terminat povestea lor de iubire i-a lăsat un gust amar.

”Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe. Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita... te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Carmen de la Sălciua i-a dat replica mamei lui Culiță Sterp:...
Carmen de la Sălciua i-a dat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.