Ella este una dintre concurentele de la Puterea Dragostei care s-a îndrăgostit de Jador și care a și fost împreună cu el. Invitată în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri bombă despre cel pe care l-a iubit cu toată ființa ei.

Ella nu s-a temut să discute despre anumite lucruri personale și și-a deschis inima în fața oamenilor, așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Vedeta este de părere că viața ei sună ca o dramă, dar nimeni nu știe prin câte a fost nevoită să treacă. Avea zile în care nu făcea altceva decât să se roage la Dumnezeu, să îi dea puterea de a merge mai departe, de a accepta situațiile dificile prin care trecea și, nu în ultimul rând, de a-i da puterea să iubească.

Ella, mai sinceră ca oricând

„Viața mea sună ca o dramă. Nu aș vrea să sune, dar parcă doar perna mea cred că știe câte lacrimi am vărsat, câte rugăciuni care nu au fost ascultate, câte strigăte către Dumnezeu. Lui Dumnezeu îi cer să îmi dea putere să accept situația cu mama mea, să îmi dea putere să iubesc, deși este greu în perioada aceasta și să fiu iubită. Eram în aceeași casă și constrânsă de împrejurări el a fost să îmi placă, să îmi cadă cu tronc. M-am si bazat pe faptul că părinții lui provin din aceeași religie cu a părinților mei și am zis să încerc ceva.”, a spus Ella, în emisiunea În Oglindă.

Pe Jador l-a plăcut din prima. Având în vedere că stăteau în aceeași casă, i-a fost foarte ușor să încerce mai mult. Simțea nevoia să aibă alături de ea un om care să o susțină moral, care să fie lângă ea indiferent de situație. Îndrăgitul manelist a reușit să o cucerească prin felul lui de a fi. La momentul acela l-a iubit enorm și nu realiza că era, de fapt, implicată într-o relație toxică.

„Aveam nevoie de un om care să mă susțină moral, pentru că era foarte greu în competiția respectivă. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care are experiență. Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit. Și am fost implicată într-o relație toxică. Cred că la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut să pun punct, mă gândeam că nu este pentru mine. Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunoșteau și cumva parcă mă mai împingeau să mai trag, să-l mai ascult, să-l mai primesc, să mă vad cu el, deși rezultatul era același”, a mai spus fosta lui Jador, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.