Ella, fosta iubită a lui Jador, și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a vorbit despre familia sa și despre momentele grele prin care a trecut, când era doar un copil. Vedeta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Ellei nu i-a picat nimic din cer, ci a fost nevoită să muncească din greu, pentru a ajunge unde este astăzi. Sinceră din fire, frumoasa vedetă a vorbit despre traumele din copilărie, dar și despre perioada în care era concurentă la Puterea Dragostei.

Ella a avut o copilărie grea

La vremea aceea, în timp ce ea se afla pe platourile de filmare, a aflat că mătușa și unchiul său au decedat și deși vestea a distrus-o, nu s-a dat deloc bătută. A mers înainte și a demonstrat că este o femeie puternică pe care nimeni și nimic nu o poate dărâma atât de ușor pe cât pare.

Unchiul ei, cel care murise în perioada respectivă, a fost ca un tată pentru ea. Când era doar un copil, tatăl ei biologic o lovea și se comporta foarte urât cu ea, iar unchiul ei o ajuta mereu, o alina și avea grijă de tot. Când a aflat vestea că el nu mai este, a început să îi simtă lipsa lui Jador, care a fost mereu un sprijin pentru ea.

„Au fost multe momente în care mi-a fost greu la Puterea Dragostei. Cel mai greu a fost atunci când mi-am pierdut ambii unchi în 24 de ore și nu am putut să vin acasă deoarece era închisă granița. Unul dintre ei mi-a fost ca un tată și a fost extrem de greu. Eu câștigam din ce în ce mai multe premii și toți colegii aveau pretenții de la mine. Mă simțeam datoare să fiu activă, deși sufletul meu era praf. La momentul respectiv îi simțeam lipsa lui Jador pentru că el cât de cât mă susținea, era alături de mine. Am fost distrusă, nu îmi venea să cred. Când tata poate mă certa, el (n.r.- unchiul care a murit) mă alina, când tata mă lovea, el mă alina. Și unchiul și mătuța mi-au fost alături, mă adopesteau pentru că eu mă adăposteam câte două trei zile pentru că erau dureroase bătăile. Dar asta nu înseamnă că nu l-am iubit pe tata sau că nu îl iubesc sau nu va fi tatăl meu până va închide ochii”, a declarat Ella în emisiunea „În Oglindă”.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.