Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia, femeia care anul acesta i-a devenit soție. Artistul a povestit, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, cum s-au cunoscut și cum au reușit să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.

Iulia Iacob și Liviu Teodorescu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când ambii erau încă la liceu. La vremea aceea, el a decis să îi spună că simte ceva pentru ea, dar frumoasa lui parteneră nu s-a lăsat chiar atât de ușor pe cât credea el și i-a dat mari bătăi de cap întreaga situație.

Liviu Teodorescu, dezvăluiri sincere despre Iulia

În urmă cu câteva luni, ei au făcut un pas important pentru relația lor și anume s-au căsătorit. La eveniment au luat parte cele mai importante persoane din viața lor și sunt extrem de fericiți că totul a ieșit fix așa cum și-au dorit.

“A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu. Ne-am certat la început de an, pe 1 ianuarie, am fost la un pas să ne dăm papucii, că noi când ne enervăm, gata, se termină lumea! Dar apoi eu încerc să găsesc soluții, ea le pune în aplicare și iese bine. Ideea e să facem ca ea și nu are ce să fie rău”, a spus Liviu Teodorescu, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult de atât, artistul a povestit că la începutul anului erau pe punctul de a se separa, deoarece au avut niște discuții aprinse, iar ei când se ceartă se termină lumea. Mai apoi, ambii realizează că au greșit, el caută soluții, ea le pune în aplicare și totul revine la normal.

"Sâmbătă a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Și ziua care pe Iulia a făcut-o cea mai fericită femeie. O să vedeți totul clar curând. A mers totul atât de frumos, de firesc, a curs ca apa unui râu. Suntem fericiți", a scris Liviu Teodorescu pe social media, după marele eveniment.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.