Ziua de sâmbătă a fost una extrem de importantă pentru Liviu Teodorescu și pentru soția sa, Iulia. Cei doi s-au cununat religios, iar imediat după a avut loc o petrecere de zile la mare la care au luat parte cele mai importante persoane din viața lor. Acum, la două zile de la marele eveniment, artisutl a publicat o serie de imagini inedite de la nuntă și a făcut primele declarații.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob și-au unit sâmbătă destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de o petrecere care a ieșit fix așa cum au visat, după cum a declarat chiar cântărețul duminică dimineață, după eveniment. Alături de ei nu au fost doar cei din familie, ci și nume mari din muzica românească. Artiștii au întreținut atmosfera și i-au făcut pe toți invitații să se ridice de la masă și să danseze alături de ei.

Ce spune Liviu Teodorescu despre nuntă

Nu au acordat o atenție deosebită doar petrecerii, ci și ținutelor pe care le-au purtat. Aceștia au ales să poarte alb, iar pieaele pe vestimentare pe care le-au ales le-au venit de minune. După ce s-a mai liniștit puțin, Lviu Teodorescu a făcut primele declarații despre nuntă pe care a catalogat-o ca fiind cea mai frumoasă din viața sa. În plus, este de părere că a fost și ziua în care frumoasa lui soție a fost cea mai fericită femeie.

”Sâmbătă a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Și ziua care pe Iulia a făcut-o cea mai fericită femeie. O să vedeți totul clar curând. A mers totul atât de frumos, de firesc, a curs ca apa unui râu. Suntem fericiți”, a spus Liviu Teodorescu pe pagina sa de socializare”, a spus Liviu Teodorescu pe contul lui oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.