Loredana Groza este una dintre primele persoane publice din showbiz-ul românesc care s-a vaccinat cu cea de-a treia doză anti-COVID-19. Artista a publicat o poză pe pagina sa de Facebook din momentul vaccinării însoțită de un mesaj pentru toți cei care o urmăresc.

Loredana Groza s-a vaccinat cu a treia doză

Artista a făcut publică pe pagina sa de Facebook o poză din cabinetul medical în care și-a administrat a treia doză de vaccin anti-COVID-19. Loredana Groza a lăsat și un mesaj în descrierea pozei, fiind un îndemn pentru toți cei care o urmăresc.

„Getting vaccinated with the 3rd dose (n.r. m-am vaccinat cu doza a treia). Singura soluție pentru a termina Pandemia” , a scris Loredana în descrierea pozei.

Cu o seară înainte, artista a chefuit în clubul Nuba alături de Dan Bittman, Bromania, Dan Capatos și mai multe vedete la aniversarea lui Ciprian Marica.

Loredana Groza, luată de ambulanță

Recent, Loredana Groza și-a îngrijorat fanii printr-o postare de pe pagina sa de Instagram. Artista a publicat o poză din ambulanță, precizând doar că se simte bine, fără a oferi mai multe detalii despre cauza stării sale de sănătate.

Ulterior, frumoasa artistă a intrat în direct, în cadrul unei emisiuni, unde a spus adevărul despre problemele sale de sănătate. Nu a avut COVID-19 și a vrut ca nimeni să nu mai afirme asta despre ea. Într-adevăr, artista s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, pe care a reușit să le rezolve, într-un final.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.