Despre Loredana Groza s-a spus, zilele acestea, faptul că ar avea COVID-19. Văzând acest lucru și știind că nu este deloc adevărat, cântăreața a decis să dea primele declarații despre starea ei de sănătate, iar fanii au rămas cu gura căscată. Vedeta a rupt tăcerea, în sfârșit.

Loredana Groza nu se ascunde după deget, în general, iar de data aceasta nu a dorit să se abată de la regulă. Frumoasa artistă a intrat în direct, în cadrul unei emisiuni, unde a spus adevărul despre problemele sale de sănătate. Nu are COVID-19 și a vrea ca nimeni să nu mai afirme asta despre ea. Într-adevăr, s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, pe care a reușit să le rezolve, într-un final.

Loredana Groza nu are COVID-19

Mai mult de atât, ea a vrut să lămurească pe toată lumea și a mărturisit că nu se află în spital, ci în propria sa casă. Se pare că tot ceea ce s-a scris despre ea nu este real, nu a fost răcită, nu a fost la Matei Balș, nu i s-a întâmplat nimic grav. Vedeta are alte preocupări în momentul de față și pune mare accent pe proiectele în care este implicată. A muncit extrem de tare de câteva luni bune încontinuu și de aceea, cel mai probabil, acele probleme medicale despre care a refuzat să dea mai multe detalii. Loredana și-a anunțat fanii că la sfârșitul acestei săptămâni va avea chiar și un concert, unde îi așteaptă într-un număr cât mai mare.

"Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat. Acum sunt bine mersi, acasă, dar nicio legătură cu COVID-ul. Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta.Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală.

Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false. Vineri va fi o nouă ediţie X Factor, intrăm în Bootcamp. Cât de curând vom începe filmările, chiar peste câteva zile. Next Starul continuă şi el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok. Sâmbătă voi concerta la Iaşi. Vreau să îi asigur pe toţi fanii mei că voi fi prezentă şi că va fi un show extraordinar. De abia aştept să revin la Iaşi. Uneori, chiar şi atunci când îţi spui punctul de vedere, nu eşti crezut. Trăim într-o ţară şi într-o lume în care, de multe ori ştirile false au mai multă căutare decât adevărul", a declarat Loredana Groza, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Citeste si:
Cum afectează alegerea unui aparat de aer conditionat calitatea vieții
Cum afectează alegerea unui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.