Experiența Asia Express a fost una pe care, cu siguranță, Adriana Trandafir și Maria Speranța nu o vor uita niciodată. Cele două concurente au fost puse în niște situații cu care nu s-au mai confruntat până acum, iar multora dintre acestea le-au făcut față cu brio. Ele nu s-au dat niciodată bătute, deși au avut momente în care au simțit că vor ceda. 

Recent, Adriana Trandafir a oferit un interviu în care a vorbit sincer despre săptămânile petrecute în Turcia, pe Drumul Împăraților. Mai mult de atât, actrița a povestit ce anume a făcut prima dată, după ce a revenit în țară. Concurenta credea că odată ajunsă acasă o să doarmă pentru mult timp, pentru că va simți nevoia să se odihnească, dar nu a fost deloc așa. Ea a simțit nevoia să se vadă cu toți cei dragi ei.

Ce a făcut Adriana Trandafir, după ce a ajuns acasă

„Credeam că o să dorm şi o să mă închid în cameră două luni, dar adevărul a fost la pol opus! M-am revăzut cu toţi cei dragi şi m-am bucurat de toate momentele de linişte de acasă.” a declarat concurenta de la Asia Express, pentru viva.ro.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, s-au înțeles bine cu aproape toți concurenții, dar i-au simpatizat mai mult pe băieții de la Noaptea Târziu. Emi și Cuza i-au lăsat o impresie bună actriței, care a spus despre ei că sunt doi băieți ambițioși, talentați și frumoși, care sunt determinați să facă lucruri bune și care sunt, de asemenea, o inspirație.

„Băieții de la Noaptea Târziu, incomparabil. Am descoperit doi olteni atât de talentaţi, frumoşi şi ambiţiosi, determinaţi să facă lucruri bune şi să inspire! Nu este echipă cu care să nu ne fi înţeles! Toţi am avut diferite păreri asupra variatelor situaţii prin care am trecut împreună.”, a mai declarat Adriana Trandafir, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.