Lidia Buble și Estera formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Vedetele sunt foarte norocoase, când vine vorba de a face autostopul și chiar reușesc să ia anumite mașini, care i-au refuzat pe alți concurenți. Tocmai din acest motiv, internauții le-au sărit în cap.

Lidia Buble se folosește de atuurile sale. Faptul că arată destul de bine și că este o artistă cunoscută în țara noastră o ajută să îi convingă pe șoferi să le ducă acolo unde au nevoie. A dat dovadă că are mare putere de convingere, iar fanii altor echipe nu sunt deloc mulțumiți de acest lucru, fiind de părere că Lidia și Estera nu fac altceva decât să le fure mașinile colegilor ei.

Lidia Buble a răbufnit

„Încetați o dată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ”Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă? Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede”, a spus Lidia Buble, pe Story.

Frumoasa artistă nu a vrut să dea curs anumitor discuții de pe social media, dar nu a mai rezistat și și-a exprimat punctul de vedere. Cântăreața le-a sugerat celor care fac astfel de afirmații să înceteze cu acuzațiile, pentru că ele nu au furat nimic. Din câte a povestit blondina, ea întreabă de fiecare dată dacă au oprit pentru ea sau pentru ceilalți, doar că momentele respective nu sunt difuzate la TV.

„N-am vrut până acum să intru în discuția asta pentru că nu-mi place să mă cert și am văzut că o parte dintre voi erați foarte revoltați pentru că uneori poate părea că noi furam mașini, dar trebuie să înțelegeți că nu puteți vedea tot ce se întâmplă acolo. Nu au timp să dea tot”, a mai spus concurenta de la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.