În ultima vreme, în viața lui Daniel Pavel au avut loc foarte multe schimbări, inclusiv pe plan personal. Îndrăgitul prezentator de la Survivor România și-a cerut fosta parteneră în căsătorie, iar mai apoi au decis că este mai bine pentru ei să o ia pe drumuri diferite. Cum se descurcă, de când a rămas singur!

Despărțirea de Marina, fosta lui logodnică, nu a fost deloc ușoară pentru el. Recent, îndrăgitul prezentator a fost invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de munciuni” și a dat detalii picante despre viața de burlac. A povestit, de asemenea, cum se descurcă de când a rămas singur. Zeci de doamne și domnișoare își doresc să fie cu el și îi dau mesaje, în speranța că vor primi un răspuns din partea lui.

Daniel Pavel, despre viața de burlac

„Dragilor, ce cuceriri? Eu sunt în santier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri in sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Trebuie să văd și eu ce este cu capul meu și cu viața mea. E mai multă atenție, cu siguranță, e o atentie pe care am mai avut-o in viata mea, la o scară mai mică, acum 20 de ani. Dar ce e val ca valul trece. Cred că acum, cu barbă, par mai serios. Dar mie imi place si spiritul tânăr. Reach-ul a fost mai mare mare. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo… Dar sunt și foarte atent pentru că nu știi cine este în spatele unei identități.

S-au uitat foarte multi copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu stii ce este în spatele unei abordări de genul acesta”, a declarat Daniel Pavel la „Detectorul de minciuni”.

Prezentatorul încearcă să se recupereze, după despărțirea dureroasă prin care a trecut. Acesta se bucură de mai multă atenție din partea femeilor, dar momentan nu este deschis pentru o nouă relație. Nu are prea mare încredere în social media, pentru că nu poate fi sigur cine se află în spatele conturilor respective și tocmai de aceea nici nu le răspunde persoanelor respective.

„Tatăl meu a avut o vorbă pe care eu am înțeles-o târziu: femeia te ridică, femeia te coboară. Iar pe mine m-a coborât destul de mult, așa că a venit momentul să mă mai si ridice. Și nu atracția asta de moment te ridică, e ceva mult mai spiritual de atât, care nu este pe Instagram”, a mai zis el.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.