În ultima vreme, în viața lui Daniel Pavel au avut loc foarte multe schimbări, inclusiv pe plan personal. Îndrăgitul prezentator de la Survivor România și-a cerut fosta parteneră în căsătorie, iar mai apoi au decis că este mai bine pentru ei să o ia pe drumuri diferite. Cum se descurcă, de când a rămas singur!

Despărțirea de Marina, fosta lui logodnică, nu a fost deloc ușoară pentru el. Recent, îndrăgitul prezentator a fost invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de munciuni” și a dat detalii picante despre viața de burlac. A povestit, de asemenea, cum se descurcă de când a rămas singur. Zeci de doamne și domnișoare își doresc să fie cu el și îi dau mesaje, în speranța că vor primi un răspuns din partea lui.

Daniel Pavel, despre viața de burlac

„Dragilor, ce cuceriri? Eu sunt în santier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri in sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Trebuie să văd și eu ce este cu capul meu și cu viața mea. E mai multă atenție, cu siguranță, e o atentie pe care am mai avut-o in viata mea, la o scară mai mică, acum 20 de ani. Dar ce e val ca valul trece. Cred că acum, cu barbă, par mai serios. Dar mie imi place si spiritul tânăr. Reach-ul a fost mai mare mare. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo… Dar sunt și foarte atent pentru că nu știi cine este în spatele unei identități.

S-au uitat foarte multi copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu stii ce este în spatele unei abordări de genul acesta”, a declarat Daniel Pavel la „Detectorul de minciuni”.

Citeste si:
Teo Trandafir, opinie sinceră despre divorțul dintre Laurențiu...
Teo Trandafir, opinie sinceră...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Prezentatorul încearcă să se recupereze, după despărțirea dureroasă prin care a trecut. Acesta se bucură de mai multă atenție din partea femeilor, dar momentan nu este deschis pentru o nouă relație. Nu are prea mare încredere în social media, pentru că nu poate fi sigur cine se află în spatele conturilor respective și tocmai de aceea nici nu le răspunde persoanelor respective.

„Tatăl meu a avut o vorbă pe care eu am înțeles-o târziu: femeia te ridică, femeia te coboară. Iar pe mine m-a coborât destul de mult, așa că a venit momentul să mă mai si ridice. Și nu atracția asta de moment te ridică, e ceva mult mai spiritual de atât, care nu este pe Instagram”, a mai zis el.

Citeste si:
Cât de mult s-a schimbat viața lui Daniel Pavel, după Survivor...
Cât de mult s-a schimbat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.