Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au o prietenie care durează de ani buni, acesta fiind și motivul pentru care au decis să meargă împreună în Asia Express. Se pare că primele zile de filmări au fost un calvar pentru cei doi vloggeri, care au povestit recent prin câte situații au trecut și cum li s-a părut această experiență.

Acomodarea cu condițiile din Asia Express nu a fost una ușoară pentru toate echipele din concurs. Unii s-au obișnuit mai greu fără confortul de acasă și au simțit că nu mai poate face față, încă de la prima probă. Emi și Cuza au vrut să renunțe la acest show încă din prima zi, când au realizat că este mult mai greu decât s-ar fi așteptat vreodată în viața lor, dar au continuat pe Drumul Împăraților, cu nervii întinși la maximum.

Emi și Cuza au avut parte de o experiență unică

Emi a constatat că toate lucrurile pe care le-au trăit acolo nu se pot compara cu nimic și chiar dacă a avut momente în care și-a dorit să renunțe, a realizat la scurt timp că nu se va mai întâlni niciodată în viața lui cu asfel de situații.

„Din punctul meu de vedere a fost genială experiența. Foarte greu, dar pentru mine genial. Cred că nu se poate compara cu nimic.Îmi plecase inima, eram avariat rău. Am avut multe momente în care am spus că ne băgăm picioarele, că vrem acasă, dar au fost la nervi”, a declarat Emi la Xtra Night Show

Cuza, la rândul lui, consideră că stresul a fost atât de mare la început, încât s-a văzut lucrul acesta cu ochiul liber. El și colegul lui de echipă au vrut să plece din prima zi și nu au crezut că vor ajunge prea departe.

„A fost un moment în care am vrut să renunțăm, chiar din prima zi. E foarte puternic impactul. Asia începe brusc și a început și pe un fond de petrecere. Atât de mare era stresul și impactul de început încât s-a și văzut că o singură echipă a plătit și a folosit telefonul”, a zis Cuza, în aceeași emisiune.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.