Mara Bănică și-a dorit din tot sufletul ei să devină mamă, așa că a făcut tot ceea ce era necesar pentru a-și atinge scopul. Este însărcinată în șase luni, dar numai ea știe cât de greu i-a fost până acum. Jurnalista a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor pentru a rămâne gravidă și să țină cont de toate sugestiile lor, pentru a-l putea păstra.

Frumoasa vedetă și-a dorit să fie din nou mamă și părea imposbil, la început. S-a chinuit extrem de tare și a reușit, într-un final, dar între timp au apărut tot felul de probleme care i-au dat mari bătăi de cap. Mara Bănică se teme încă pentru viața bebelușului ei, mai ales că fiul ei cel mare a intrat în conctact cu o persoană care a fost confirmată pozitv cu COVID-19.

Mara Bănică și-a dorit enorm să fie din nou mamă

Sarcina a fost și este un lucru greu de suportat pentru ea. Mara Bănică a avut zile în care se bucura enorm pentru tot ceea ce i se întâmpla, dar și momente în care a căzut în extrema cealaltă și a fost în depresie. Se pare că ea a făcut nouă puncții, ca să poată aduce pe lume acest copil. Înainte de a reuși să rămână însărcinată, a făcut nouă luni injecții în burtă, ceea ce nu a fost ușor deloc.

Vedeta a spus despre cel mic că este un copil chinuit, dar în același timp dorit și nu vrea să riște și să îi pună viața în pericol, încă dinainte de a-l cunoaște și de a-l strânge în brațe pentru prima dată. Tratamentul hormonal pe care l-a făcut a terminat-o, dar a avut răbdare și a trecut cu bine peste toate.

"Eu m-am chinuit enorm, am făcut nouă puncții să pot să fac acest copil. Nu vreau ca o greșeală din asta să mă coste sarcina! Timp de nouă luni am făcut zilnic câte trei injecții în burtă. Este un copil extrem de dorit și de chinuit! Am trecut prin stări de depresie, de plâns … e foarte greu un tratament hormonal. Și eu n-am ipocrizia femeilor care după 45 de ani au născut și au zis că e o minune de la Dumnezeu, dar au uitat să adauge că e o minune de la Dumnezeu, in vitro, prin medici. Am avut norocul să-l întâlnesc pe doctorul Andreas Vythoulkas, care m-a ajutat foarte mult. Dacă n-ar fi fost omul ăsta, care a fost și doctor și psiholog și ginecolog … cred că nu m-a văzut nimeni plângând mai mult decât m-a văzut el. A avut răbdare și mi-a zis de la început că o să fie un drum lung și că o să am căderi, dar nu am crezut. Și, uite că așa a fost!", a declarat Mara Bănică, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.