Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială. Deși toată lumea o cunoaște de la Bravo, ai stil, foarte puțini au idee prin câte momente grele a trecut vedeta la viața ei. Ani de-a rândul, kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap, dar într-o zi a decis să se opereze la stomac, iar viața i s-a schimbat în totalitate.

Raluca Bădulescu este recunoscută pentru stilul ei unic. Ea reușește să impresioneze, de fiecare dată, cu piesele vestimentare pe care le poartă. Cu toate acestea, în lumea în care trăim, nu doar hainele sunt importante, ci și felul în care arătăm, iar de toate aceste lucruri și-a putut dar seama și vedeta. S-a luptat mult timp cu kilogramele în plus și pentru că nu reușea să slăbească și ajunse să nu se mai simtă bine în pielea sa, a apelat la ajutorul medicilor.

Raluca Bădulescu, despre operația suferită

”Cu stilul te nașți! Moda este trecătoare! Stilul face parte din personalitatea fiecăruia, putem să ne pliem pe diferite trenduri, însă va rămâne în permanenta o constantă care face parte din personalitatea mea. Raluca Badulescu, chiar daca s-a schimbat fizic, a rămas mereu o persoana pe care o recomandă excesele vestimentare, opulența, ținutele nonconformiste; sunt o prezență greu de trecut cu vederea și spun ceea ce gândesc”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit dcnews.ro.

Chiar dacă acum arată mult mai bine din punct de vedere fizic, jurata de la Bravo, ai stil a rămas aceeași persoană cu același stil vestimentar și este mândră de acest lucru. Mai mult de atât, Raluca Bădulescu a ținut să precizeze că s-a operat, doar pentru că nu era bine din punct de vedere al sănătății și că din cauza greutății nici măcar nu mai putea ieși în parc cu fiul ei.

”Această operație de gastric sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a mai zis Raluca Bădulescu pentru spectacola.ro.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.