După ce sora ei a fost invitată în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, a venit și rândul Catincăi Roman să facă o serie de dezvăluiri incredibile despre momentele crunte prin care a fost nevoită să treacă. Femeia a fost luată la întrebări legate de familia sa, despre foștii parteneri, iar ea nu s-a temut să îi ofere lui Mihai Ghiță toate răspunsurile. 

De fiecare dată, Catinca Roman a încercat să se cupleze cu bărbați care erau mult mai tineri decât ea. Din fiecare relație a încercat să învețe câte ceva, deși a fost nevoită să suporte chiar și violența domestică. Abuzul psihilogic a fost, însă, cel care a reușit să o afecteze cel mai tare pe vedetă, dar este de părere că a ajutat-o enorm educația pe care a primit-o acasă. În plus, tot în cadrul emisiunii, ea a oferit niște detalii specifice despre ceea ce presupune tipul acesta de abuz.

Catinca Roman, tinerețe zbuciumată

„Sunt mai mulți (n. red. parteneri de care nu vrea să își aducă aminte) pentru că mă pun în oglindă cu starea mea sufletească de atunci. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva. În timp, tot m-am ales cu ceva. Da, am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Aici m-a ajutat foarte mult educația primită acasă și foarte mult felul în care mi-a schimbat metalitatea contactul cu societatea occidentală. Abuzul psihologic poate fi foarte subtil și foarte pervers. El poate să înceapă de la mici remarci, lucruri care afectează stima de sine și el poate ajunge la niște cote foarte înalte, la care se țipă, se înjură, se folosesc cuvinte jignitoare”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „În Oglindă”.

Relația cu tatăl Calinei, fiica sa, nu a fost nici ea una serioasă. Sarcina nu a fost planificată, dar au decis de comun acord să păstreze copilul respectiv și nu regretă deloc decizia pe care a luat-o. Deși a trecut prin atât de multe lucruri, nu reușea să se învețe deloc minte. Unul dintre iubiții ei din tinerețe a bătut-o, iar ea în loc să apeleze la oamenii legi, a preferat să îi caute scuze și să se comporte ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

„E groaznic, e ceva infernal. Știu că de multe ori sunt perceptută ca o feministă pe cai, da, sunt feministă, dar mă consider moderată. Consider că suntem egali, dar suntem diferiți, funcționăm pe structuri emoționale diferite. Această violență a lui vine și ea de undeva. Eu cred că, din păcate, în România această problemă este endemică, are niște rădăcini extrem de profunde. Prima palmă pe care am primit-o și la modul respectiv îmi era rușine. Am dat explicații penibile cum că m-am lovit n baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. Da, l-am părăsit. Nu și-a cerut scuze, pentru că a fost crescut într-o familie unde violența era un lucru banal”, a mai spus femeia.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.