Fanii au intuit bine - Sebastian Chitoșcă și Alexandra și-au spus adio. Ultimele lui declarații, de pe un live pe care l-a făcut pe Instagram, i-au pus serios pe gânduri pe toți cei care îl urmăresc încă de pe vremea când era concurent la Survivor România. În clipa în care a declarat că are de gând să rămână definitiv în România și nu să rămână alături de cei dragi în Germania, mulți l-au întrebat dacă s-a despărțit de soția sa.

După câteva zile în care și-a ținut fanii în suspans, sportivul a oferit un interviu în care a explicat clar când și cum au început să se răceasca frumoasa lor relație. Când se afla în Republica Dominicană, fostul Faimos a luat legătura cu Alexandra pe ascuns, iar când s-a aflat, ea a crezut că soțul ei va fi penalizat cu 100.000. Mai mult de atât, el i-a transmis acesteia în mesajul respectiv, că se află acolo doar pentru bani, moment în care s-a speriat extrem de tare și a început să se schimbe.

Chitoșcă, detalii despre despărțirea de soție

„Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro. Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani». Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat”, a declarat fostul Faimos, pentru gsp.ro.

Alexandra s-a închis în ea, stătea singură și nici nu mai trecea pe la mama sa, dar cel mai mult l-a afectat faptul că a început să fumeze și deși i-a spus că se lăsase, începuse să facă acest lucru pe ascuns. Nu a putut-o să o ierte pentru faptele sale și nici nu a mai putut acea încredere în ea. O iubește și o respectă, dar nu mai vorbit de o săptămână și se pare că nu există cale de împăcare între ei.

„De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul. O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână”, a mai declarat Sebastian Chitoșcă.

Citeste si:
Ce promisiuni i-a făcut soția lui Nosfe artistului, după moartea...
Ce promisiuni i-a făcut soția...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.