Trebuie să recunoștem că Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din România. Vedeta are aparații care mai de care mai atrăgătoare, care le atrag de fiecare dată atenția fanilor, dar nu în sensul pozitiv. Artista a primit nenumărate mesaje de hate din partea internauților și comentarii răutăcioase, pe care nu le-a luat în seamă până acum.

Are și Anna Lesko limitele sale, iar recent a făcut o postare în mediul online, prin intermediul căreia a zis tot ceea ce avea pe suflet. A început prin a le spune celor care o urmăresc că face parte din lumea artistică și tot ceea ce face este, de fapt, un show. Are libertatatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute și nu poate înțelege de ce unele persoane reacționează atât de urât, când îi văd imaginile de pe social media.

Anna Lesko a răbufnit

„Știu ca mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi ” Dar nu era nevoie, Anna…” , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoara care preda cursuri de drept constituțional si instituții politice, ci fac parte din lumea artistica! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena, reprezintă un show! Asta iți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute. Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pt mine de către Andreea Corvin, într-o strânsa colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzuta cu lenjerie intima, atașata cu iscusința, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joaca cu mintea ta! O să ai o surpriza sa constați că sunt mai decent îmbrăcată pe strada decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea!”, a scris Anna Lesko, pe Instagram.

Mai mult de atât, a ținut să precizeze, pentru cei care erau curioși dacă poartă sau nu lenjerie intimă, că fiecare ținută este prevăzută cu așa ceva, chiar dacă nu se observă de fiecare dată. Anna Lesko mai crede că nimeni nu are dreptul să o eticheteze și să îi pună la îndoială rolul de mamă, în funcție de ținutele pe care alege să le parte. La final, le-a dat și un sfat celor care nu își pot vedea de viața lor, pentru că se interesează mult prea tare de a sa.

„Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoiala educația copilului meu, rolul meu de mama?! Când ai sa înțelegi ca în viața aceasta avem mai multe îndatoriri și „roluri de jucat”, iar între acestea nu există neapărat o legătura, fiecare latura se dezvolta independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mama, de șotie, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc. Daca tu în dormitor cu sotul tău, simți să fii indecenta și inițiezi un joc erotic asta nu înseamnă ca ești o mama nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoționala. Schimba prioritățile, valorile. Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolva asta urgent!”, a mai scris artista.

Citeste si:
Oana Roman s-a săturat de minciuni. Ce a declarat despre Marius...
Oana Roman s-a săturat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.