Nicoleta Nucă a intrat din nou în atenția oamenilor., după ce a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Bravo, ai stil. Este ceva cu totul și totul nou pentru, dar a luat-o ca pe o provocare și speră ca va reuși să impresioneze pe toată lumea cu alegeriile sale vestimentare, pe tot parcursul concursului. 

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, frumoasa cântăreață a fost întrebată și care este opinia ei sinceră despre femeile care apelează la operațiile estetice, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Ea consideră că lumea în care trăim pune o mare presiune asupra femeilor, în ceea ce privește modul în care arată. Tocmai de aceea, tot mai multe doamne și domnișoare regurg la operațiile estetice.

Nicoleta Nucă despre operațiile estetice

”Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare și din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice. Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă, unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea „perfecțiune” pe care o vedem în social media”, a declarat Nicoleta Nucă pentru viva.ro.

Concurenta de la Bravo, ai stil a spus clar că ea nu este deloc împotriva lor, din moment ce acestea sunt făcute cu măsură și nu ajung în extrema cealaltă, în care unele ajung să arate inuman, doar din dorința de atinge acea perfecțiune promovatp masiv pe social media. Cu alte cuvinte, ea a ajuns la concluzia că ar trebui să acceptăm că nimeni nu este perfect și să nu mai criticăm la tot pasul.

”Realitatea este alta și mi-ar plăcea să acceptăm faptul că toate femeile, chiar și cele care arată perfect, au și ele, poate, celulită sau acnee. Eu nu pot spune că sunt genul de om care s-a lăsat influențat de părerea celor din jur. Mi-am schimbat look-ul de nenumărate ori pentru că așa am vrut eu. M-am tuns scurt, pentru că mie îmi place foarte mult așa, deși au existat păreri că o femeie trebuie să aibă părul lung. Dar am simțit de multe ori presiune mai ales prin felul în care oamenii își exprimă părerile”, a mai povestit ea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.