Iulia Albu este recunoscută pentru sinceritatea cu care care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată, iar când vine vorba despre criticarea ținutelor vedetelor de la noi, creatoarea de modă nu se poate abține să nu o facă. Recent, ea le-a luat la puricat ținutele lui Jador, Bogdan de la Ploiești și Dorian Popa, dar nu a avut nimic prea bun de zis despre ei.

Jador, Bogdan de la Ploiești și Dorian Popa au intrat în gura lupului. Iulia Albu a vorbit despre alegerile lor vestimentare și i-a făcut cu ou și cu oțet, ba chiar a fost și ironică la adresa lor. Cum era de așteptat, fanii celor trei artiști au sărit în apărarea idolilor lor și au fost de părere că fosta soție a lui Mihai Albu nu ar fi trebuit să îi judece în felu acela.

Iulia Albu a dat verdictul

Bogdan de la Ploiești odată ajuns sub lupa criticului de modă, nu a picat prea bine în ochii ei. Aceasta a spus despre îndrăgitul manelist că arată de parcă ar fi mers la reuniune a trupei Trei Sud Est și că are un tricou de prost gust, o șapcă de brand și nimic mai mult și că, în niciun caz, nu ar fi trebuit să poarte încălțăminte sport fără șosetă.

„Bogdan de la Ploiești arată exact de parcă ar fi fost la o reuniune Trei Sud Est, la care o fană l-a confundat cu unul dintre membrii trupei. Tricoul este de un real prost gust, la fel ca șapca de brand. Încălțămintea sport nu are ce să caute fără șosetă. Ansamblul arată dezolant și atât. Nu este nimic mai cocalaresc decât să porți cămașă pe care apare brand-ul, pantofi pe care apare brand-ul, în spate să îți expui mașina și în față ceasul. Wow, mi-au murit toate visele când am văzut această imagine. Plus, ce înseamnă acești pantaloni scurtuți și îngustuți pe picior? Aș înțelege purtarea lor într-un context artistic, în niciun caz aici”, a spus Iulia Albu despre Bogdan de la Ploiești, potrivit cancan.ro.

Despre Dorian Popa nu a avut nimic prea rău de zis, pentru că are un stil al lui de la care nu se abate și crede că este de apreciat acest lucru. I se pare că este un bărbat curajos, în ceea ce privește accesorizarea ținutelor și că este foarte inventiv.

„Dorian Popa are un stil al său, de la care nu se abate. Trebuie încurajată consecvența și, mai ales, faptul că nu face greșeli majore și are curajul de a accesoriza ținutele într-o manieră inventivă, câteodată. Văd că între timp s-a renunțat la fotografiile ostentative, ceea ce mă bucură foarte mult. Cu siguranță suntem pe un trend ascendent, în ceea ce îl privește pe Dorian.”, a mai spus vedeta.

Odată ajunsă la Jador, ea a afirmat că manelistul nu s-a decis încă dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson. Mai apoi, Iulia Albu a zis că se află, cu toate acestea, într-o linie de siguranță potrivită pentru genul muzical pe care îl abordează.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Jador încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson. Combinațiile de sacou cu pantaloni sport sunt frecvente, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. În fond, toate aceste căutări sunt bine venite. Departe de a putea impune vreo tendință, este totuși într-o linie de siguranță, perfect aliniată stilului său muzical”, a precizat criticul de modă despre manelist.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.