Ștefan Ciuculescu și iubita lui, Marina, au mers pentru prima dată împreună, într-un platou de emisiune. Fostului Faimos i se citea fericirea pe chip și a vorbit foarte, foarte frumos despre partenera lui de viață pe care o respectă și pe care o iubește. Cunoscându-l, unii au crezut că nu este o relație serioasă, iar el a spus în gura mare că nu este o aventură, ci a găsit femeia perfectă.

Ștefan Ciuhulescu a cuniscut-o pe Marina Oprea, în urmă cu doar o lună. Chiar dacă nu a trecut atât de mult timp de atunci, se pare că lucrurile sunt foarte serioase între ei, mai ales că au luat deja decizia de a se muta împreună. Din câte a povestit chiar fostul Faimos nu îi plac aventurile, iar acesta nici nu se pune problema să fie una. Se simte foarte bine în această relație, se bucură că a cunoscut-o și că de câteva săptămâni îi face viața mai frumoasă, indiferent de cât de greu i-ar fi în unele momente.

Ștefan Ciuhulescu s-a îndrăgostit

„Nu sunt genul care să aibă fluturași. Așa cum au văzut și oamenii, nu a fost o eroare de club, nu a fost o eraore de moment, nu este o aventură, mie nu îmi plac aventurile. Nu ar fi fost loc de o aventură cu această persoană cu care sunt din data de 12 august, așa că… Marina, sper că nu te uiți la această emisiune. E o relație foarte ok, în care mă simt foarte bine, sper că e treaba reciprocă și mă bucur că am cunoscut-o și că… Sunt foarte direct în situația asta. Locuim sub același acoperiș, nu de pe 12 august, ci de pe 13 august.(…)”, a declarat Ștefan Ciuhulescu, în cadrul emisiunii „Bărbați vs. Femei”.

Fostul concurent se la Survivor România este atras de fetele simple și se pare că așa a reușit și frumoasa lui iubită să îl cucerească. Deși îi place foarte mult de ea, îl deranjează faptul că femeia nu vrea să discute multe lucruri, are rețineri, iar el nu poate înțelege de ce. Speră, totuși, ca odată cu trecerea timpului să se rezolve toate și să fie din ce în ce mai fericiți unul în compania celuilalt.

„Mie îmi plac fetele simple, naturale. Eu sunt foarte romantic. În fine, mie îmi place, mă simt bine, mă simt în largul meu, sper că și ea la fel și sper cu ocazia asta să treacă și ea peste micile momente de gelozie. E normal, când îți place de o persoană, să intervină și chestiile astea mărunte. Cel mai mult îmi place la iubita mea simplitatea, Ceea ce mă deranjează cel mai tare e că nu vorbește cu mine, are niște rețineri pe care eu nu le înțeleg. Dar sper că îi vor trece cu timpul. Cel mai urât reacționează la nervi”, a mai povestit fostul Faimos.

Citeste si:
Denisa Filcea, prima apariție după ce a adus-o pe lume pe Eva...
Denisa Filcea, prima apariție...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.