Denisa Filcea a revenit pe Instagram, la scurt timp după ce a adus-o pe Eva Maria pe lume și le-a transmis un mesaj extrem de emoționant celor care o urmăresc și care sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca în rolul de mamă. Partenera de viață a lui Flick a postat chiar și o imagine cu ea, pentru a-și asigura fanii că este bine.

Denisa Filcea, primele declarații după naștere

Zilele acestea, Denisa Filcea și partenerul ei de viață, Flick, au devenit părinți pentru prima dată și nu există fericire mai mare pentru ei decât aceasta. Fostul om de radio a fost primul care le-a dat vestea oamenilor din mediul online că a venit pe lume copilul lor și tot cei care le-a dezvăluit numele, dar și sexul pe care ei înșiși l-au aflat chiar în ziua venirii pe lume a micuței.

La câteva zile după ce a născut, Denisa Filcea și-a făcut și ea apariția în mediul online și a ținut, în primul și în primul rând să le mulțumească tuturor pentru gândurile și mesaje pe care le-a primit din partea lor zilele acestea. În plus, soția lui Flick a recunoscut că s-a emoționat extrem de tare citindu-le și realizând de cât de multă susținere are parte. A fost pentru prima dată în viața sa când a primit atât de multe urări din partea oamenilor și nu poate decât să fie recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă.

Sursa foto (c): Denisa Filcea/InstaStory

După ce și-a exprimat gândurile la InstaStory și după ce a postat o imagine cu ea în mediul online, a decis să facă și o postare pe feeed. Acolo. Denisa Filcea a spus că s-a întrebat e mai multe ori în cele nouă luni de sarcină dacă va fi o mamă bună, iar acum că a venit pe lume Eva Maria este de părere că a făcut deja cel mai bun și frumos lucru pentru ea și anume faptul că l-a ales pe Flick să îi fie tată. Nici Flick nu s-a lăsat mai prejos și i-a dedicat o poezie copilei lor, pe care a așteptat-o cu brațele deschise.

‘’M-am tot întrebat în ultimele 9 luni dacă voi fi o mamă bună și mi-am dat seama acum, văzând cum ai grijă de ea și de mine, cum te uiți la ea și la mine, că am făcut deja cel mai important și bun lucru pe care îl puteam face, ca mamă, pentru copilul meu: să te aleg pe tine să-i fii tată! Te iubim și te prețuim! Denisa și Eva Maria’’, a notat Denisa Filcea, pe Instagram.

Citeste si:
Flick și Denisa Filcea, primul Crăciun alături de fiica lor: „ne...
Flick și Denisa Filcea,...

Sursa foto (c): Denisa Filcea/InstaStory


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.