Soția lui Cosmin Natanticu, Eliza Georgescu, și-a luat partenerul de viață și au pornit împreună pe „Drumul Împăraților”, de la Asia Express sezonul 4. Aceștia au plecat focusați să se întoarcă acasă cu marele premiu și luptă cu toate armele, pentru a-și atinge scopurile. A fost, pur și simplu, un vis devenit realitate. 
 

Despre Cosmin Natanticu, fanii emisiunii știu câte ceva, dar pe frumoasa lui parteneră de viață nu o știe prea multă lume. Ei bine, Eliza Georgescu a intrat în atenția tuturor, în urmă cu mai bine de cinci ani, când și-a luat inima în dinți și a decis să participe la emisiunea X Factor, unde a reușit să împresioneze jurații cu talentul ei inconfundabil și a obținut patru de „DA”. Concurenta de la Asia Express a interpretat piesa „Cry Baby” de Janis Joplin, care a ajuns la inimile oamenilor imediat.

Asia Express sezonul 4

Părinții Elizei au fost foarte apropiați de ea și încă păstrează o legătură frumoasă. A avut mereu parte de sprijin din partea lor. Fiind de meserie actori, soția lui Cosmin Natanticu a fost și ea atrasă de lumea teatrului, încă de la o vârstă fragedă. Ea a urcat pe scenă pentru prima dată la vârsta de 7 ani și i-a plăcut enorm.

Eliza Georgescu și Cosmin Natanticu nu pot trăi fără rețelele sociale și nici fără internet. Aceștia folosesc mereu o aplicație pentru a se deplasa dintr-un loc în altul, iar faptul că în Turcia nu au avut parte de tehnologie i-a dezavantajat foarte tare și i-a întristat. A fost o reală provocare pentru ei să învețe să se descurce în asemenea condiții, fără bani și fără un loc sigur unde să doarmă, odată cu venirea serii.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile. La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă”, a declarat Eliza Georgescu, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Artista a...
Cine e Anghel Damian, noul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.