Theo Rose are un nou iubit. Acesta se numește Anghel Damian, iar fanii artistei nu știu prea multe lucruri despre el, ba chiar au preferat să creadă că separarea de Alex Leonte nu este pe bune. Mulți credeau în ei și în relația lor și nu credeau că vor ajunge să se separe vreodată, dar din câte a povestit cântăreața relația lor nu mai mergea deloc binede ceva vreme și au decis să despartă pentru binele amândurora.

Cine e Anghel Damian, partenerul lui Theo Rose

Recent, câteva imagini în care Theo Rose se săruta cu Anghel Damian au devenit virale pe internet, moment în care fanii acesteia au început să îi pună o multitudine de întrebări. Celor care au spus că l-a înșelat pe Alex Leonte, ea le-a mărturisit clar că este cu inima împăcată, deoarece știe că nu a greșit cu nimic, pentru că era deja despărțită de fostul ei iubit, când a decis să formeze cu cuplu cu regizorul serialui Clanul, iar nepotul lui Nea' Mărin știa de existența bărbatului în viața cântăreței.

După ce Theo Rose a dat câteva declarații, pe contul său oficial de Instagram, despre această situație, unde a zis clar că este împreună cu tânărul regizor, doar că aștepta momentul potrivit pentru a da veste și pentru a vorbi despre noua ei relație, pentru că nu a simțit să o facă până acum. În urma declarațiilor sale din mediul online, cei care o urmăresc au început să se întrebe cine este, de fapt, noul ei partener de viață alături de care a fost surprinsă în spațiul public.

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis. Situația asta a venit ca un topor, eu vă spun că n-am păcat în situația asta, sunt liniștită. Sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace”, a declarat Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Anghel Damian a intrat în atenția tuturor, după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose. Acesta este un tânăr actor și regizor de la noi din țară, care a fost apreciat mai ales pentru scenariul serialului Vlad care a avut un real succes. A primit o mulțime de aprecieri și pentru un scurtmetraj numit Celed văzut la Odense Film Festival și la Busan International Short Film Festival. De asemenea, regizorul a avut o relație de nouă ani cu cu actrița Lia Bugnar, care este mai în vârstă decât el cu 22 de ani.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.