Fericirea lui Zanni că a câștigat emisiunea Survivor România, a fost umbrită de vestea tragică pe care a primit-o când a ajuns în țară. „Fratele” lui, cel alături de care a copilărit și pe care l-a iubit din toată inima sa, și-a pus capăt zilelor. La câteva săptămâni bune, după ce și-a revenit, fostul Faimos a vorbit despre pierderea lui Alexandru și a mărturisit cum a ajuns tânărul să se sinucidă.

Zanni a fost și el pus la încercare de viață, dar a demonstrat de fiecare dată că este un om puternic și a reușit să depășească toate momentele grele din viața sa. Deși a avut zile în care simțea că nu mai rezistă, nu s-a dat niciodată bătută și și-a creat anumite scopuri în viață pe care ușor, ușor le-a și atins. Din păcate, nu toți prietenii lui din copilărie au fost la fel de puternici precum el.

Zanni, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Zanni a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel pe care l-a considerat fratele lui și care nu mai este printre noi. Vestea că prietenul său s-a sinucis a fost ca un șoc pentru el, iar câștigătorul Surivor România a făcut un vlog pe care s-a decis cu greu să îl posteze, pentru că este unul emoționant, plin de povestiri care le-au rupt inimile admiratorilor.

"Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați.I-am spus că a sărit de la etajul 6. Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție. Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă.Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te opreși cu rahaturile astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci", a declarat Zanni, pe vlog.

Când se afla în Republica Dominicană, s-a gândit mereu la cei de acasă și a simțit că nu era ceva în regulă, dar nu a luat prea tare în seamă acest lucru. El mai este de părere că dacă ar fi reușit să discute cu el, nu s-ar fi ajuns la una ca asta, pentru că el îi iubea foarte mult și ar fi știut cum să pună problema.

"Aveam sentimentul că nu prea era bine. Aveam niște glume- Bă, la cât de trist ești, mă mir că nu ți-ai luat zilele până acum. Mi-au zis că este o veste nasoală pe care trebuie să mi-o dea. Mi-au spus că fratele meu, Mon, și-a luat zilele. Singur s-a suit și a sărit. Cumva era sentimentul ăla că știu în ce condiții ne-am despărțit, știu că dacă aș fi vorbit cu el poate nu se întâmpla asta. Pentru că el mă iubea foarte mult. M-am uitat în telefon și el mi-a lăsat un mesaj, exact la două zile după ce am plecat la Survivor. Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine. Noi am fost într-o competiție toată viața. Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul. Nu regret că am fost aspru cu cei din jurul meu. Nu putea nimeni să îl ajute pe Mon", a mai spus artistul.

Citeste si:
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor . Vrea să își...
Mihai Trăistariu a ajuns la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.