Amna a fost una dintre concurentele de anul acesta, de la Survivor România. Vedeta nu a rezistat pentru prea mult timp în competiție, dar zilele petrecute acolo au fost suficiente pentru ca starea de sănătate a blondinei să se agraveze. Odată ajunsă în România, vedeta a început să se simtă din ce în ce mai rău și a luat decizia de a face o serie de controale medicale, iar veștile pe care le-a primit nu au fost deloc bune.

După ce medicii au văzut-o și i-au dat diagnosticul, frumoasa artistă a ajuns de urgență pe masa de operație. Ea suferit o intervenție chirurgicală la fiere, care nu mai suporta amânare, deorece lucrurile s-ar fi putut înrăutăți. Chiar dacă a avut parte de un an greu, Amnei nu i-a dispărut zâmbetul frumos de pe buze și se bucură că a trecut cu bine peste fiecare moment care a pus-o la încercare.

Amna, despre cele mai grele momente de anul acesta

Mai mult de atât, cântăreața a avut ghinionul de a se infecta și cu COVID-19, trecând prin toate etapele bolii. Din fericire pentru ea, David nu a pățit nimic. Băiețelui ei a stat cu părinții vedetei, pentru a fi protejat de temutul virus. Ei s-au reușit să se vadă doar pe geam, iar artistei i-a fost mai greu ca niciodată. În momentul de față, trăiește cu teama că s-ar putea îmbolnăvi din nou și ar putea trece prin aceleași clipe de coșmar.

„Acum mă simt bine, am făcut anticorpii monoclonali. În momentul acela erau în fază de studiu la Institutul Matei Balș, dar am trecut prin toate etapele bolii, a fost foarte greu. Sunt în perioada în care îmi e frică să nu contractez virusul din nou. David este bine, a fost bine în perioada respectivă. A stat cu părinții mei, locuiesc în casa alăturată, ne-am văzut pe geam cât eram bolnavă. A fost extrem de complicat după Survivor, pentru că m-am operat la fiere. Recuperarea a fost foarte, foarte grea. Incredibil de dificil, mai ales că făceam sport înainte și pot să spun că abia acum, după atâtea luni, din februarie, pot să fac activitate fizică. A fost o perioadă grea, m-am îngrășat, nu puteam să mă mișc. Au fost multe încercări la început de an. Chiar mă gândeam și zilele trecute și îmi spuneam: «Măi, ce început de an dubios». Îți ajută Dumnezeu, totuși. Eu zic că toate lucrurile au un sens, să te întărească”, a declarat Amna, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.