Simona Hpaciuc ține foarte mult la felul în care arată, iar silueta are un rol important pentru ea. Actrița face tot ceea ce îi stă în putință pentru a se menține, dar se pare că în ultima vreme a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus. Ea s-a apucat serios de treabă și face tot ceea ce este necesar pentru a pierde cele șase kilograme care îi dau mari bătăi de cap. 

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 făcea foarte mult sport, dar de câteva luni și-a cam ieșit din formă. A luat o pauză, care se pare că nu a fost atât de bună pe cât pe credea, pentru că a avut alte probleme cum ar fi viața de mamă și munca și și-a neglijat aspectul fizic, ajungând să se îngrașase nici mai mult, nici mai puțin de șase kilograme de care dacă ar scăpa, ar fi cea mai fericită.

Pauzele lungi nu sunt bune pentru Simona Hapciuc

„Sinceră să fiu mie nu prea îmi plac pauzele acestea așa mari și din cauza faptului că am tendința asta de a-mi ieși din formă destul de repede. Zi de zi te iei cu viața de mamă, cu munca, cu altele și uiți și kickboxing-ul este un sport, bine orice sport ai face, dacă iei pauze foarte mari uiți mișcări, dar în lupte este cu cât mai periculos cu cât, fiind vorba de bătaie nu-ți permiți să uiți.”, a declarat Simona Hapciuc, pentru antenastars.ro.

Ei bine, nu vrea să mai lase nicio zi din viața ei și s-a apucat de slăbit, pentru a ajunge la greutatea ideală. Fosta Faimoasă se îngrașă foarte tare când nu mai face sport, pentru că are un corp care este obișnuit cu activitatea fizică și are nevoie de și mai multămișcare, de la o zi la alta. Speră să reușească să scape de cele șase kilograme, pentru că mare și alte probleme în afara celor legate de greutate, care nu suportă amânare.

„Sunt foarte entuziasmată să dau jos cele șase kilograme pe care le-am pus. În momentul în care eu mă las de sport, oricât de atent aș mânca, eu mă îngraș foarte tare, pentru că având un corp obișnuit cu foarte mult sport, trebuie să-i dau din ce în cel mai mult, nu mai puțin. Sper să reușesc să dau cele șase kilograme jos, de fapt, sigur voi reuși.”, a mai zi ea.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.