Vlăduța Lupău obișnuia să fie genul acela de vedetă care petrecea foarte mult timp pe rețelele sociale. Fanii acesteia erau la curent cu tot ceea ce se petrecea în viața sa și aflau anumite lucruri chiar de la ea. Timp de câteva zile, ea și-a dorit să facă o pauză, fără a da prea multe explicații, iar urmăritorii săi s-au speriat foarte tare, deoarece au crezut că i s-a întâmplat ceva rău.

Ei bine, cântăreața nu a pățit absolut nimic, iar recent le-a vorbit internauților despre decizia pe care a luat-o. Se pare că a preferat să se concentreze pe alte lucruri care sunt importante pentru ea. Perioada aceasta este una mult prea aglomerată pentru ea, având concerte și tot felul de evenimente în întreaga țară și a preferat să se bucure de aceste momente, fără să le posteze pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău a dispărut de pe rețelele sociale

Mai mult de atât, Vlăduța Lupău a venit și o serie de recomandări pentru fanii săi, cea mai importantă dintre acestea fiind legată de o eventuală pauză de la rețelele sociale. Artista este de părere că, din când în când, toată lumea ar trebui să procedeze așa, deși pare foarte greu în primă fază. A primit o mulțime de mesaje în care oamenii o întrebau ce se întâmplă, de ce nu mai postează și le-a mulțumit pentru tot, pentru că s-au gândit la ea și pentru că, într-adevăr, i-au dus dorul.

„Am revenit pe InstaStory și vreau să mulțumesc celor care mi-ați dat mesaje zilnic să mă întrebați ce se întâmplă, de ce nu postez, că vă e dor de mine. Pupici pentru fan page-urile mele. Și vreau să vă spun că această pauză mi-a prins foarte foarte bine și o recomand din inimă măcar 48 de ore sau 24 de ore, să încercați să nu faceți nimic pe online, să nu postați, să nu puneți nici măcar un story.

Dacă eu am reușit atâtea zile… credeți-mă, se poate și e foarte foarte benefică, mai ales la mine că am cântat atâtea zile, atâtea luni în care nu am avut deloc pauză… Mă trezeam, cântam, mâncam, mergeam iar la cântat, veneam, după aia stătea pe telefon, lăsam o grămadă de mesaje, story-uri, comentarii. Deja m-a obosit psihic toată treaba asta și în fine, mi-a prins bine și acum am revenit”, a spus artista, pe Story.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.