Acum câțiva ani, Cătălin Botezatu a fost încercat, dar foarte puține persoane știu acest lucru despre el. Recent, invitat fiind în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut o serie de mărturisi dureroase despre perioada petrecută în închisoare, care nu a fost deloc una ușoară pentru îndrăgitul designer. 

Bote și-a început povestirea prin a spune că a fost un pas de a fi ucis de un tip, care avea niște boli mintale, cel mai probabil. A încercat, de fiecare dată, să stea cât mai departe de asemenea persoane și toată ziua stătea pe terenul de tenis. Într-o zi, persoanei respective i s-a pus pata pe el, pe motiv că pusese stăpânire pe teren. Enervat la culme, bărbatul a sărit cu un cuțit să îl omoare, dar a avut noroc că oamenii care se aflau pe teren i-au sărit în ajutor.

Botezatu, clipe de coșmar în închisoare

„Nu, niciodată, dar am fost la câțiva pași distanță de un cuțit și de a fi omorât de unul care era arestat acolo, probabil și cu niște boli mintale. Din dorința de a sta departe de acești oameni, toată ziua ocupam terenul de tenis și cine își dorea să joace, să aibă un partener, juca tenis cu mine. La un moment dat, acestui individ i s-a pus pata pe mine. Mi-a spus că am monopolizat terenul de tenis, deși eu stăteam acolo doar să nu mă duc în altă parte, și a venit cu un cuțit către mine și a vrut să mă omoare. Am avut noroc că ceilalți oameni încarcerați de lângă terenul de tenis au sărit să mă ajute, pentru că obișnuiam să le fac diverse favoruri”, a povestit Cătălin Botezatu, invitat fiind în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Pentru a le intra pe sub piele celor aflați acolo, îi ajuta cu redactarea scrisorilor pentru iubite, amante și soții, iar textele sale erau atât de frumoase și de profunde, că primeau răspunsuri pe măsura așteptărilor. Bărbații neavând mereu cuvintele la ei, au apreciat faptul că îi ajuta, iar el la rândul lor l-au salvat pe Bote de un posibil amuz sau, cine știe, de o crimă.

„Le răspundeam la scrisori, în închisoare se scriu scrisori între încarcerați și iubite, amante, soții, și pentru că nu aveau mereu textele la ei, am început să le răspun în locul lor. Textele mele erau atât de profunde și pline de iubire încât răspunsurile doamnelor și domnișoarelor erau pe măsură. Au apreciat acest lucru și m-au ajutat foarte mult, m-au salvat. În închisorile de maximă siguranță, nu există abuzuri, acolo te taie pe față sau te omoară direct”, a mai declarat el.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.