Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, chiar dacă în ultima vreme nu a mai avut atât de multe cântări. În cadrul unui interviu pe care la acordat recent, blondina și-a amintit de un episod mai puțin plăcut din viața sa, care a avut loc chiar înaintea unui concert.

Totul sa întâmplat pe vremea când ea și Cristina, fosta colegă de trupă, au luat pe drumuri diferite. Frumoasa artistă avea un concert departe de casă și sa luat la bătaie cu un tirist. La vremea aceea, vedeta era doar o copilă, iar bărbatul respectiv era foarte furios și mergea hotărât către ea să o lovească. A fost tratată extrem de urât și a rămas marcată de întâmplare aceeași nefericită.

Andreea Bănică sa bătut cu un tirist

”Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțesc de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire. Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, nu tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că mi-a dat cu piciorul ” , a declarat Andreea Bănică, pentru unica.ro .

I se pare stânjenitor ca un bărbat să vrea să dea într-o femeie, oricine ar fi ea. Persoana respectivă a lovit-o în genunchi și a rămas cu semne, motiv pentru care s-a văzut nevoită să le acopere cu machiaj astfel încât să nu se vadă. Nu a avut prea mare succes, pentru că în timpul evenimentului respectiv începuse să plouă, iar tot machiajul aplicat de ea s-a dus, iar semnele au ieșit la iveală. Nici măcar nu a stat să dea autografe, pentru ca nimeni să nu observe ceea ce pățise.

”Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel și să nu se vadă. Era perfectă. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi ” , a mai zis vedeta, pentru sursa respectivă.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.