Jamila a primit o serie de mesaje care au făcut să se îngrijoreze în adevăratul sens al cuvântului. A trăit un șoc în momentul î în care a realizat cât de răi sunt unii oameni și cât de mult îi vor răul. Bucătăreasa a dorit, după ce a postat mesaje respective, să tragă un semnal de alarmă pe internet.

Ei bine, vedeta a primit două mesaje în care cineva o ameința cu moartea, spunându-i că o va nenoroci, dacă o va prinde prin Militari. În celălalt mesaj, un internaut a avertizat-o că ar trebui să își păzească spatele, pentru că dacă o va prinde, nici mama ei nu o va recunoaște după. Femeia nu s-a putut abține să nu le publice și să le transmită urmăritorilor ei să se ferească de astfel de oameni, pentru că nu este normal ceea ce se întâmplă.

Jamila, îngrozită de mesajele pe care le-a primit

„Să moară tot ce am mai scump pe casă, dacă nu te nenorocesc dacă te prind prin Militari. Jamilo, fii atentă la mine ce capac îți dau”, „Jamila, ai face bine să-ți păzești spatele, căci dacă te voi prinde, nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine”, i-au transmis internauții.

Retail jobs

Cel mai rău o doare faptul că persoanele care îi scriu sunt copii și că este de necrezut că ei sunt în stare să îi scrie asemenea cuvinte dure unui adult pe care nu îl cunoaște, doar pentru amuzament. În plus, ea a precizat că amenințările de genul acesta sunt o infracțiune și se pedepsesc conform legii. După părerea sa, ei ar trebui educați astfel încât să nu se mai comporte atât de urât cu oamenii din jurul lor.

„Internetul naște monștri! Acesta este al doilea comentariu de amenințare pe care îl primesc în 24 de ore. Veți spune că sunt copii si că scriu și ei ca să epateze. Da, sunt copii, dar să scrii așa ceva unui adult pe care nu-l cunoști doar pentru distracție mi se pare oribil, groaznic! Amenințările de tipul acesta reprezintă infracțiune și se pedepsesc conform legii! Copiii care au acces la internet ar trebui supravegheați, chiar dacă sunt mari. Apoi ar trebui EDUCAȚI! Educați ca să nu se mai comporte așa, ca să nu mai lase nimănui mesaje de tipul ăsta! Sunt mamă și mă îngrozesc! Mă îngrozesc să văd ce fel de generație vine din urmă și cum, în loc să evoluăm, involuăm! Educația! Educația de acasă, cei 7 ani de care se tot vorbește! Nu e ok să ameninți, nici măcar în glumă! Nu e ok să folosești internetul în felul ăsta! Nu e ok să tolerăm așa ceva!”, a scris Jamila pe Facebook.

Citeste si:
Care este cauza oficială a morții Reginei Elisabeta a II-a. Ce se...
Care este cauza oficială a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.